Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şimdi en cool hareket bu

Doğallıkla girişimizi yapmışken benzer kulvardan yürüyelim. Artık trend ve cool sayılan 'spor yapmak', 'sağlıklı beslenmek' ve bunu cümle âleme tez vakitte ilan etmek.
Elinizi korkak alıştırmayın, girin bakın sosyal medyaya. Günde üç öğün yediğini, pilatesini, fitness'ını, kaç mekik çektiğini, yerden ne kadar yükseldiğini paylaşıyor sağlıkcanlar.
Artık, bakın nasıl da gecelere aktık, içtik içtik oynadık, üzerine çift kaşarlı tostları, ıslak hamburgerleri gömdük, mantı partisi düzenledik, çılgınlar gibi eğlendik halleri bitti.
Hem ilgi toplamıyor, hem de pek hoş karşılanmıyor.
Oburcukluk, tembellik gibi eylemler de gizli gizli yapılıp, kabahatler gün yüzüne çıkarılmıyor.
Şimdi en cool durum budur yani; sabahları yürümek, tam tahıllı, sebzeli, balıklı yemekler pişirmek, dağlarda bayırlarda koşmak, yepyeni spor ayakkabılarını takipçilerine sunup beğeni toplamak.
Ey trend peşinde koşan, sürüden kopmaktan korkan sevgili okur, o zaman sana ne düşüyor; ne düşecek, kebap masasından kalkıp silkelenmek düşüyor tabii.
Ha üşeniyorsan, bekle bir altı ay geçeeer, geçeeeer bunlar da geçer.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA