Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haber olmak

Magazine haber olmak, manşetlere çıkmak bebek işi. Misal giy saçma sapan bir kıyafet, git Etiler'de, Bebek'te, Nişantaşı'nda bir mekâna al sana haber.
Bakınız Asena Erkin ve bakınız Sibel Can'ın oğlu Engincan.
Dün yine magazin eklerinin baş köşesindeydi Engincan. Futbol maçı yaptıktan sonra arkadaşlarıyla çorbacıya gitmiş. Bu soğukta şortunun üstüne kürklü mont geçirmiş, sonuç: fotoğrafa fotoğraf dememiş.
Bu ne halmiş.
Fotoğraf komik de ne hal olacak Allah aşkına. Belli ki maçtan sonra üstünü değiştirmeye üşenmiş ya da üşenmemiş dikkat çekmek istemiş.
Sanki manşetlik bir durum. Bunları birinci sayfalara taşıdıkça daha da saçmalayacaklar, daha da abartacaklar hatta korkuyorum ki üreyecekler, böyle bin bir tane tip çıkacak.
Her şey magazin müdürlerinin elinde, siz görmeseniz, biz de görmeyeceğiz, böyle şorttan, monttan, tayttan, kürkten gündemlere girmeyeceğiz.
Bilmem anlatabildim mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA