Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cem Yılmaz’ın göbeği

Cem Yılmaz'ın göbeği şaşırtmış. E yanlış hatırlamıyorsam geçen sene de şaşırtmıştı. Şaşıracak her şey bitti, şaşıra şaşıra Cem Yılmaz'ın göbeğine şaşırıyoruz öyle mi? Resmen şoktayız.
Yahu bu adam Kıvanç Tatlıtuğ mu, Murat Boz mu, manken mi, vücuduna yatırım yapmış oradan yürüyen bir oyuncu mu?
Kaslı, fit, aynalardan kendini alamayan, yemeklerden öcü gibi kaçan, görüntüsüne takıntılı bir Cem Yılmaz olabilir mi hiç? Adam rahat, adamın umurunda değil, adam dalgasını geçiyor çünkü adamın hayat akışı o sularda değil.
Adam dinleniyor, kafayı rahatlatıyor, yazıyor, çiziyor, yeni projeler peşinde. Adam cümlemizin neşe kaynağı.
Sanırsınız ülkenin tek ve en şişman insanı Cem Yılmaz. Sanırsınız kabahatlerin zirvesi kilo almak, takdirleri en hak edense kilo vermek. Asıl şaşırmamız gereken böylesine tartı, kilo, göbek, kalça derdine düşmememiz olmasın sakın.
Asıl üzerinde düşünmemiz gereken birbirimize yaptığımız bu zalim, yersiz, hain, intikamcı eleştiriler olmasın sakın. Asıl bakmamız gereken kendimiz olmayalım sakın. Ne dersiniz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA