Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Bizim tempomuz hiç düşmüyor

SABAH'TAN MEKTUP

Bir yandan mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklar, bir yandan Ramazan, günlük hayatın temposunu bir hayli düşürdü.
Ama SABAH'ta durmak yok!
Hem de fiziki çalışma koşullarındaki bazı sıkıntılara rağmen. (Not: Gazetemizin bulunduğu Barbaros Bulvarı üstündeki Cam Han'ın cepheleri tepeden tırnağa yenileniyor. O nedenle camlar sökülüyor, geçici olarak kontrplaklar takılıyor, loş bir ortamda işimizi götürüyoruz. Projeyi yürütenler, "Türkiye'de ilk kez bir bina, içinde yaşam sürerken dönüştürülüyor" diye övünüyorlar. Onları kutlarım.)

***

Geçen hafta içinde görsel mecralarımız ve internet yayınlarımızla SABAH'ın sinerjisini pekiştirmek için bir dizi kararı hayata geçirdik.
"A haber", "atv" ve "sabah com. tr." ile aramızdaki kanalları daha akışkan hale getiriyor, iletişimimizi çok daha hızlandırıyoruz.
Tüm mecralarımızın bu güçlendirilmiş sinerjiden büyük faydalar sağlayacağından eminim. Meyvelerini çok kısa sürede almaya başlayacağız.
***

Günlük hayatın temposu bir hayli düşmesine rağmen, SABAH'ın dinamik haberciliğinde en küçük bir yavaşlama yok.
Savaş Ay, birkaç gün dinlenmek için gittiği Bodrum'dan bile bombalar patlatıyor: Dün "Taş sıyırdı, deniz yuttu" manşetimizi gördünüz; bugün de kaleci Rüştü ile nefis ve Beşiktaş camiasında çok ses getirecek bir röportajını yayınlıyoruz.
Bugünkü manşetimiz de rakiplerimizi herhalde epey kıskandıracak. O da Diyarbakır'daki acar temsilcimiz Özgür Cebe'nin başarılı haberler zincirinin yeni halkası. Kısacası; çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA