Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Promosyonun dâhi çocuğu Starwood'a model oldu

Sahibi olduğu Çeşme Sheraton ile otel promosyonlarına yeni bir boyut getiren İskender Dilek, yabancı zincirlerin de dikkatini çekti

Otel promosyonlarına yeni bir boyut getiren İskender Dilek, sahibi olduğu Çeşme Sheraton ile müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Turizm sektöründe promosyonun dahi çocuğu olarak konuşulan İskender Dilek, bu yıl ekonomik krizi fırsata çevirebilenlerden. Önce Sevgililer Günü kampanyasını dört hafta sonuna yaydı, sonra Kadınlar Günü'nü ise üç haftaya çıkardı. Çeşme Sheraton, beş gece konaklayan müşterilerini, yaptığı anlaşma sonucu Pegasus Havayolları ile ücretsiz uçurdu. Ardından geçen yıl 750 kişiye Roma tatili hediye etti. Şimdi de 30 Nisan'a kadar erken rezervasyon yaptıranları 2 gün Viyana + 2 gün Prag, Milano, Roma veya Salzburg'dan birinde tatil veriyor. Üstelik uçak bileti ve kahvaltı dahil. Bu promosyonları gerçekleştirerek dikkatleri üzerine toplayan İskender Dilek; "Biz yaratıcı olduğumuzu düşünüyoruz" diyor. Yaptıkları promosyonun dünyada örneği bulunmadığını ifade eden Dilek, şöyle devam ediyor: "Bir otelin yapabileceği promosyonlar bellidir. 5 geceye 3 gece verir. Yurtdışı seyahate 2 ayrı yere göndermesi bu mümkün değil. Biz bunun modelini oluşturduk. Şu anda Roeland Vos ( President for Europe, Africa&Middle East for Starwood Hotels&Resorts) bunu bizim gibi resort otellere nasıl adapte edebiliriz arayışı içinde. Önümüzdeki günlerde sunum için Belçika'ya gideceğim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA