Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Hataya af yok

Düz giden yolu yokuşa çevirmenin ustası olan bir takım yönetiminin, böyle bir virajı çok rahat dönmesini kimse beklemiyordu.
Sakatlıklar bir yana, bir de Emenike yükünü omuzlayıp, Rize'de sağnak yağışın esir aldığı zemin ile de mücadele edeceklerdi. K
üme düşme çizgisinden uzaklaşmasına rağmen, prestijin peşine düşen Rizespor'un, teslim olmayacağı da ilk dakikalarda anlaşıldı.
Ama yedinci dakikada tabela 2-0 yazınca, oyunun kontrolü de, kararı da Fenerbahçe'nin eline geçmişti. Hataları acımasızca değerlendirdi Fenerbahçeli oyuncular. Nefes bile aldırmadan "bizi yenemezsiniz" mesajını meslekdaşlarına verip, dakikaları başka gaflet anları için kodladılar.

DERDİ RAKİPLERE BIRAKTI

İsmail Kartal'ın ön tarafta fazla seçeneği yoktu. Emenike yedekti, Kuyt sakat. Egemen, Meireles ve Diego'da kervanın parçası oldular, maç oynanırken Volkan, Alves, Alper ve Mehmet Topuz da doktordan MR randevusu istediler. Rakiplerden önce oynayıp, baskıyı onların kucağına atma fırsatı ellerinde ama oyuna sokacağınız hamle oyuncusu için bile tereddüttesiniz. Zor durum bir teknik adam için. Ama Webo defansı oyalayıp, Moussa'ya da oyun alanı ve gol pası üretti. Emre Belözoğlu'nun kadayıf tadındaki senfonisi ile top verilen adresleri dolaşıyordu. Sadece oyunu yönetmiyordu Emre, takım arkadaşlarını, skoru ve maçın sonunda neler deneceğinin de kararını veriyordu. Yaşadığı travmalara rağmen başka olmayı ve kalmayı beceriyordu. Emre topa gittiğinde, takım da sorunlarını çözdü.
Dertleri Galatasaray ve Beşiktaş'a bırakıp, İstanbul'a dönüyorlar. Beş gollü skor ile taraftarıyla barış imzalıyorlardı ama sakat oyuncular, Bursa virajı öncesinde yeni kurgular ve kararlar gerektiriyor. Süper Lig'in heyecanı en üst seviyede... Hatasızlık istiyor, yapanı affetmiyor.

En yüksek not 8
Moussa Sow

En düşük not 3
Giray Kaçar

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA