Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Arda hata yapmadı!..

Kafile uçağında Bilal Meşe'ye saldırıp, teknik adamı ve federasyon başkanı hakkında ağzına geleni söyledi Arda Turan. Ertesi günkü basın toplantısında da "Pişman değilim, kuş gibi hafifim" dedi.
Yıldırım Demirören veya futboldan gelen yorumcu arkadaşlarımız Arda'nın linç edildiğini, sahip çıkılması gerektiğini tekrarlayıp durdular. Birincisi; Arda hata yapmadı. Yaptığı terbiyesizliktir. Haberi yazana kızıp, haberi sızdıranlara tek kelime edemiyorsa, cesareti de bir yere kadardır.
Eylül'de kadro dışı kaldıklarında, bu grubun arkasında medya olarak duruldu. Hepsine sahip çıkıldı ama birisi bile çıkıp, ne olduğunu söylemedi. Fatih Hoca'nın "Benden değil, Türk halkından özür dilesinler" sözlerinin bir kademe üstü "hain" damgasıdır. Ve hiçbir yorumcu bu kadar sert konuşmamış, yazmamıştır Arda ve arkadaşları için. Buna rağmen "linç" etmekle nitelendirilmesi, ciddi bir algı yanlışı.
Sonuçta; Milli Takımı bırakması, herkesi, Fatih Terim'i de rahatlatır, yeni tartışmaların da önünü kapatır. Arda belki performansından mahrum edecektir bizleri ama en azından huzuru bıraktı arkasında...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA