Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Demirören "yorum yok" mu diyecekti!

Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'de sizin de bulunduğunuz programda yaptığı açıklamalar sonrası ortalık gerildi. TFF Başkanı'nın açıklamalarını nasıl yorumluyorsunuz? Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'deki Derin Futbol'da yaptığı açıklamaları hem çok samimi hem de siyasetten uzak buldum. Üstelik eleştiriye açık olduğunu da net bir şekilde ifade etti. Ayrıca G.Saray'ın kendisine reaksiyon göstermesini anlayamıyorum. Bir spor adamı olarak Melo'nun yaptığı çirkin hareketleri eleştirmesinden daha doğal bir şey olamaz. Bu Melo'nun yaptığı ilk rezillik değil. Muhtemelen son da olmayacak. Dünyanın herhangi bir ülkesinde, kırmızı kart gören bir oyuncuya karşı dilini, kendisinin de çok sevdiğini ifade ettiği bir köpek cinsi gibi çıkartıp sallaması ve sonra da eliyle çık dışarı demesi, hatta üzerine eliyle daha müstehcen bir hareket yapması ayıplanır. Ne diyecekti yani TFF Başkanı, bu konuda yorum yapamam mı diyecekti. Yıldırım Demirören bir vatandaş, insan ve bir spor adamı olarak Melo'nun çirkin davranışı hakkında yorumunu ifade etti. Demirören'in Melo açıklamaları sonrası G.Saray taraftarı ayağa kalktı ve yürüyüş yapma kararı aldı. Bu konudaki yorumunuz nedir? Bu Türk futbolunun kulüp başkanıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla içinde bulunduğu son derece çarpık durumun ispatıdır.
Böyle bir şey olabilir mi? TFF'ye niye yürüyorlar? TFF Başkanı Melo ile ilgili düşüncesini söyledi diye. Peki Melo'nun yaptığı nedir? Dünyanın her yerinde kınanan, kınanması gereken hatta ağır ceza alması gereken bir saygısızlıktır. Ve aklı başında G.Saray seyircisi bu yüzden TFF binasına yürüyecekse böyle seyirciye de yazıklar olsun.

KRALDAN ÇOK KRALCILAR
Şu an Trabzonspor'da forma giyen ve bir dönem F.Bahçe'de de oynayan Özer Hurmacı'nın eski kulübü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı, yorumunuz nedir? Özer bunları geçecek.
F.Bahçe'deyken neler düşünüyordu, hissediyordu bilmiyorum ama o zamanki söylemlerini hatırlıyorum. Kraldan çok kralcıydı. Şimdi Trabzonspor'a ve taraftara şerbet veriyor. Yarın Hakkarispor'a gider, Trabzon aleyhinde konuşur. Oradan Muğla'ya gider bu sefer de Hakkari aleyhine konuşur. Ben böyle adamları sevmem.
Ben, sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim. Tıpkı ulu önder Mustafa Kemal gibi.

ARDA TURAN'DAN ÖZÜR DİLİYORUM!
Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı eleyerek yarı finale çıktı. Arda ve arkadaşları Avrupa'nın en büyüğü olabilirler mi? Atletico Madrid zoru başarmak üzere. Hem İspanya Ligi'nde şampiyonluk şanslarını ciddi bir şekilde devam ettiriyorlar hem de Şampiyonlar Ligi'nde bir tek Bayern Münih'ten biraz aşağıdalar. Real Madrid olsun, Chelsea olsun ikisiyle de başa baş oynayabilirler. Final oynamaları işten bile değil, neden olmasın?
Ve Arda'dan gazetem aracılığıyla özür diliyorum. Beni çok yanılttı. Ruh olarak ve fizik olarak İspanya'da dev bir takıma adapte olamayacağını öngörmüştüm. 3 yıl önceydi ve bunları ifade etmiştim. Ama Arda beni yanılttı. Ve inanın yanıldığım için çok mutluyum.
Ve inşallah İspanya şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nin de kralı olurlar. İnanın bu ne bir rüya ne de çok zor bir olay.
İkisine de adeta çeyrek var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA