Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hoş geldin şampiyon

Fenerbahçe artık şampiyon... Haftaya Beşiktaş'ı İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yenerlerse matematiksel olarak da şampiyonluk garanti oluyor. Üstelik Türkiye liginde 30. hafta şampiyonluğunu garanti edip turu atan başka takım hatırlamıyorum. En azından son 15-20 yılda hatırlamıyorum.
F.Bahçe iki yıldır ağır bir travmaya uğramıştı, yaralarımı sarayım derken belki de tarihindeki en rahat şampiyonluğa ulaştı. Üstelik en önemli rakibi Galatasaray milyonlarca Euro harcamış ve sözüm ona dünya çapındaki yıldızları kadrosuna katmışken 10 puanın üzerinde farkla şampiyon olmak kolay değil. Üstelik bunu yerli bir hoca, yani Ersun Yanal'la başardılar. Aykut Kocaman istifa etmeseydi Ersun Yanal gelmeyecekti.
Fenerbahçe camiasını başkanından en gencine kadar tebrik etmek lazım. Peki bu başarının altında yatan ne; dün akşam gördük. Sezon içinde pek oynamayan Kadlec ve onun gibi diğer oyuncular asla küsmediler, kulislere girmediler.
Takımda ikilik olmadı. Kadlec de dün akşam çıktı, 40 yıldır oynuyormuşçasına iki gol atıp çok da mutlu oldu.
Takım disiplini ne olursa olsun aşağıya inmiyor. Oyuncular tekmeye kafalarını sokuyorlar. Kuyt'a bakın, kafası yarılıyor bir iki dakika içinde pansumanını yaptırıp yine deli danalar gibi mücadele etmeye devam ediyor. İşte bu özveri, sorumluluk ve disiplin Fenerbahçe'ye hak ettiği şampiyonluğu getirdi.
Şimdi önlerinde Beşiktaş maçı var. Kazanırlarsa matematiksel olarak şampiyonlar. Ama kazanırlarsa Galatasaray'ın da ikincilik ihtimali artacak. Bilmiyorum o maç nasıl bitecek ama herhalde Galatasaray'ın başkan ve yönetimi Fenerbahçe'den bu sezon gerekli dersi almışlardır.

Fenerbahçe camiasını başkanından en gencine kadar tebrik etmek lazım.

Özveri, sorumluluk ve disiplin F.Bahçe'ye hak ettiği şampiyonluğu getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA