Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Zekeriya'nın hakemleri

Ligimizde gün geçmiyor ki bir maç sonucu daha çok önemli bir hakem hatasıyla belirlenmesin. Dün gece Beşiktaş kazandı.
Önemli bir iş yaptılar. Üstelik çok fazla eksikleri de vardı. Ama hakem, yardımcı hakem ve dördüncü hakem, biraz ürkmeseler, kalplerinin sesini dinleseler Beşiktaş daha ilk yarının ortasında Gökhan Töre'yi kırmızı kartla kaybedecek ve geri kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kalacaktı.
İddia ediyorum; hakemlerin yürekleri yetmedi. Ama kabahat onlarda değil. Kırmızı kartlar veriliyor, MHK'nin başındaki adam Zekeriya onlara sahip çıkmıyor. Hatta cesaretlerinden dolayı kutlayıp sahip çıkacağına cezaya tabi tutulmalarına ön ayak oluyor.
Bu yetmezmiş gibi disiplin ve tahkim kurulları oyuncuların aldıkları cezaları aşağı indirip hakemler üzerinde ciddi olumsuz etki yaratıyorlar.

GEÇEN HAFTA DA SOSA ...

İlk yarı kötü bir Beşiktaş ama ikinci yarıda çok daha iyi oynayan, golü bulan, en az 2-3 golü de kaçıran bir Beşiktaş vardı. Beşiktaşlı oyuncular, şartlar ne olursa olsun, ne kadar yorgun olurlarsa olsunlar, son düdüğe kadar müthiş bir fedakarlıkla mücadele ediyorlar, yardımlaşıyorlar ve birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar.
Dün gece Beşiktaş, kazanmakla sadece 3 puan almadı. Yorgun, eksik Beşiktaş'ın Gaziantep'ten 3 puan alması gerçekten şampiyonluk yarışında çok önemli bir kırılma noktasıydı.

GİT ARTIK ZEKERİYA

Ama geçen hafta Sosa, dün gece de Gökhan atılsa her iki maçın da sonucunu kestirebilmek mümkün değil. Sözün kısası Zekeriyalı Merkez Hakem Kurulu ve onun emrindeki cesaretleri alınmış hakemler ligin kaderini belirlemeye devam ediyorlar. Zekeriya'nın Türk futbolundaki görevi bitmiştir, bitmelidir.
Bu işler Salı günü basın toplantısı yapmakla düzelmez. Hakemlerimizin seviyesi yerlerde sürünüyor. Ama Zekeriya Kıbrıs'ta tatil yapıyor. Git artık Zekeriya! Düş Türk futbolunun yakasından.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA