Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Utanmazlar!

F.Bahçe’de işler karışmış, şampiyonluk şansı mucizelere kalmışken cilveleşen Van Persie ve Pereira sezon başında birbirlerini yiyorlardı...

Van Persie, penaltıdan golü atmış, koşarak hocası; o çok sevdiği teknik direktörü Pereira'ya gidiyor... Üstelik Pereira da askerden dönmüş oğlunu kucaklarcasına, Van Persie'yi kucaklıyor. Bir dudak dudağa öpüşmedikleri kaldı. Aslında bu tablo, hem Pereira'nın hem de Robin van Persie'nin nasıl adamlar olduğunu çok net ortaya koyuyor... Fenerbahçe'de işler karışmış, şampiyonluk şansı mucizelere kalmışken cilveleşen bu iki adam; sezon başında birbirlerini yedi... Van Persie denen kişi, bakın oyuncu demiyorum... Artık benim için sadece bir şahıs, sezon başında oyuna girerken tafra, oyundan çıkarken tafra, türlü türlü hareketler ama dün gece iş işten geçmiş, hocasına bağlı, onu kucaklayan bir insan. Pereira; sen de kalıbının adamı değilmişsin... Birkaç ay önce sana Aziz Yıldırım emretti, Van Persie'yi oynatmak zorunda kaldın. İkiniz de Fenerbahçe'den defolun gidin. Hatta mümkünse yanınıza Nani ve birkaç oyuncuyu daha alın gidin. Çin'e mi gidersiniz, Hollanda'ya mı Portekiz'e mi bilmem ama Fenerbahçe'yi sabote ettiniz, küçük düşürdünüz ve en önemlisi çoluk çocuğunuzun boğazına rızık diye soktuğunuz paraya ihanet ettiniz.
Fenerbahçe dua etsin ki dün gece Mersin'le oynadı. İlk yarıda Volkan Şen'in kişisel gayretleriyle skoru tam sağlama alacaktı ki maç 2-1 oldu. İkinci devre maçın sıkıştığı dakikalarda Fernandao 3. golü attı da Fenerbahçe yara sardı... Aslında pek yara filan da sardığını söyleyemeyiz. Tribünler karışık, millet 'Ersun Yanal' diye bağırıyor. Stat dışı karışık. İnsanlar birbirini vuruyor. Görünen o ki Terraneo iddialara göre Fenerbahçe'yi soyup gitmiş. Yazık... Ama bütün bunların sorumlusu sensin Aziz Yıldırım! Çok tuhaf adamlara takımı teslim ettin. İnsanların kariyerinden etkilenip tüm disiplinin kaybolmasına izin verdin. Hadi şimdi toparla da görelim bakalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA