Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Biz bunları hak etmedik

Fatih Terim, sabote eder gibi takım çıkarmaya devam ediyor. Ukrayna gibi bir takıma karşı çift santrfor oynayıp orta saha direncini azaltıp ilk yarıda darmadağın olduk. İkinci yarı çocuklar gayrete geldiler, Konya seyircisi de müthiş bir destek verince bir puanı kurtardık. Dün geceye bakıyoruz, kamera şakası gibi. Cenk yok, yani diğer bir deyimle, santrforsuz oyuna başladık. Komedi gibi. Üstelik Avrupa'nın belki de fizik gücü en yüksek takımına karşı.
Maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar sahada Türkiye diye bir takım yoktu. Ne ikili mücadelelerde vardık ne de organizasyonda. Emre için yıldız olur mu derken, dün gece Emre kalite ve etkinlik olarak saha kenarında top toplayan çocuklarla aynıydı.
Ömer Toprak, kurtarıcı diye getirildi. Türkiye liginde onun kadar stoper oynayacak en az 5 oyuncumuz var. İzlanda'nın attığı ikinci gol çok tuhaf. Konya'da Ukrayna'dan yediğimiz ikinci golü andırıyor ama tablo daha da vahim. Mehmet Topal'ın birkaç metre arkasından depara kalkıp 20 metrede Topal'ın birkaç metre önüne geçip golü yapıyor İzlandalı.
İlk yarıda 3-5 dakika oynadık, daha doğrusu pas yapmaya çalıştık, topu ceza alanına indirdik ama atacak golcümüz yok.
Dedim ya, Terim'i anlayamıyorum. Tanımasam takımı sabote ediyor diyeceğim. 4-6-0 diye takım var mı? Forvetimiz pigme topluluğu gibi. Bu adamlar dev gibi İzlandalılarla nasıl mücadele edecek? Edemediler de ve tabii rezil olduk.
Adamların yılda en fazla kazanan futbolcusu, bizim en az kazanan futbolcumuzun altında. Şimdi hesap zamanı. Grupta şansımız çok azaldı. Ama İmparator 'yaptım oldu' diyor, birileri de alkış tutuyor. Biz bunları hak etmedik. Yazıklar olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA