Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Palabıyık’ı beğendim

Herkes 3-3’e razıydı. Hocalar değişiklikleri bu yönde yaptılar. Derken sahneye Atiba çıkıverdi...

Herhalde futbol tarihinde pek az Trabzonspor- Beşiktaş maçı bu kadar keyif verici olmuştur. Belki futbol kalitesi maksimum değildi ama heyecan ve atılan goller müthişti. İlk 30 dakika Beşiktaş çok iyi oynadı. Cenk ile de öne geçti. Aslında Beşiktaş'ın bu kadar iyi oynamasının sebebi Trabzonspor'un büyük boşluklar vermesiydi. Daha sonra Trabzonspor toparlandı ve Okay'ın mükemmel şutuyla beraberliği yakaladı. İkinci yarı maç dengedeyken dengeyi bozan Aboubakar'ın birinci sınıf golü oldu. Oğuzhan kaleye şut çekti, top Aboubakar'a geldi. Topu istop ederken dönüşü, kaleci Onur'u yanlış ayak üzerinde yakalayışı ve vuruşu her oyuncunun yapabileceği cinsten değildi.
Ardından sahaya Kolombiyalılar çıktı. Trabzonspor, Kolombiyalı oyuncuların sürati ile oyun üstünlüğünü ele aldı. Ve art arda gelen gollerle de öne geçiverdi. Castillo'nun şutu, ardından kornerden gelen topta Rodallega'nın bomboş kalıp golü yapması Beşiktaş'ı paniğe sevk edecekti ki hiç de öyle olmadı.
Talisca çok etkili bir oyuncu. Serbest vuruşları penaltı gibi. Her serbest vuruş, Beşiktaş için büyük oranda gol demek. Tıpkı geçen hafta Gençlerbirliği'ne attığı gibi dün gece de Trabzonspor'a attı. Artık herkes 3-3'e razıydı. Teknik direktörler oyuncu değişikliklerini bile bu yönde yaptılar. Ama uzatma dakikalarında sahneye Atiba çıktı. Bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen uzatmalarda ileri çıkması, sağdan yapılan ortaya zamanlamasını mükemmel yapıp harika bir kafa vurması sadece ve sadece oyuncu kalitesidir.
Sonuçta Beşiktaş puan kaybedebilirdi hatta belki de kaybetmişlerdi bile ama öyle tehlikeli silahları var ki biri dursa diğeri vuruyordu ve maçı kazanmasını biliyorlar.
Hakem için zor maç gibi görünüyordu ama Ali Palabıyık herhalde Ali Palabıyık olalı böylesine iyi maç yönetmemiştir. Dün gece çok beğendim. Mükemmele yakın bir performans gösterdi. Bence Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda top Trabzonlu oyuncunun koluna değil omuz başına vuruyor. Yani devam kararı doğru. Tebrikler Palabıyık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA