Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kalpten, candan oynadılar!

Fenerbahçe haftayı Beşiktaş'ı yenerse lig tarihinin en erken şampiyonluk rekorunu kıracak. Bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Son 3 haftada oynayacağı Çaykur Rizespor maçına kalırsa yine kendine ait en erken şampiyonluk rekorunu egale edecek.
Kolay değil... Antalya maçını oynamak da kolay değil... Bu sezonu oynamak hiç kolay değil.

ANTALYA ÇOK AÇIK OYNADI

Maçtan başlayalım; Antalyaspor'un puan ve puanlara ihtiyacı var. Kredisi yok. Fenerbahçe'nin bol kredisi var maç öncesi de sadece cezalı 5 eksiği. Ama kalan oyuncuların, teknik direktörün kalbi var. Çok mu iyi oynadı Fenerbahçe, bence hayır... Ama KALPTEN, CANDAN oynayıp son dakikaya kadar her şeylerini verdiler.
Antalyaspor takımı açık oynuyor. Kazanmaya gelmiş. İlk yarıda Fenerbahçe kalesini bir kaç kez yokladılar
. Duran toptan bir gol buldular.
İkinci yarıda bir topu Volkan çıkardı. Bir tane de paralel gelen topu Hasan Ali kadameye girip çıkardı. Onun dışında bir pozisyon vermedi Fenerbahçe. Meireles, Selçuk ve Salih ayrıca Salih'in yerine giren Alper, çok koştular. Moussa Sow kuvvetli, canlı. Hazırlık pasıyla gol bulmadılar ama diğer takımdan farklı olarak duran toptan 3 gol buldular. Duran top derken Kadlec'i daha önce oynadığı maçta da beğenmiştim. Almanya'da da duran toplardan golleri vardı. Sol ayağıyla iki golü buldu. Kadlec görev verildiği zaman her saniye hazırım diyen iyi bir profesyonel.
Sonuçta Ersun Yanal, oyuncular ve taraftarın tabii ki yönetimin belki de tarihinin en önemli sezonu. Çünkü sonucunda Avrupa kupaları olmamasına rağmen alkışlanması gereken bir mücadele sergiliyorlar.
Avrupa kupaları olmamasına rağmen alkışı hak eden bir mücadele ortaya koyuyor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA