Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yirmi dakika yetti

İlk 20 dakika olağanüstü baskı kuran Galatasaray, doğru arayışlar ve çabuk oyun ile skor üstünlüğünü yakalarken göz doldurdu. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın eksikleri önemlidir ama bir Anadolu takımının, 4 eksiği olması çok daha büyük etki eder. Hikmet Karaman'ın stopere çektiği Sylvestre orta saha!
Sneijder'in bir özelliği var, sadece bir bölgede görmezsiniz.
Sağa gidiyor, sola gidiyor, geriye geliyor. Etkili olduğu yerleri biliyor, oralarda top almak istiyor. İyi yerlerde top alarak maçı çözdü. Orta sahada Diyarbakır'ın çok çabuk çıktığını gören Hamza hoca, "Melo'nun yerini bozmamak lazım" diye düşündü ve Koray'la riske girdi. Hamza hoca orta saha kalabalıklığı istiyor. Emre Çolak'ı da bu yüzden oynatıyor. O içer-i ye giren bir oyuncu ama aşırıya kaçıyor.
Telles alan açıldığında iyiydi. Emre'nin ona yardımcı olması lazım. Telles'teki sorun ilerlememesi. Geldiği günden bu yana ilerlediğini göremiyorum.
Hamza hoca ısrar ediyor, önemli bir detay ama hala gelişmiyor.
Yetenekli oyuncu, iyi oyuncu diye diye bir bakmışsın 7 sene geçer.
Galatasaray, ilk yarıda çok başarılıydı ama ikinci yarı ilginç bir şekilde çok çabuk düştü. 50 ila 60 arası pozisyon da verdi, Muslera çıkardı.
Belki o ara Rize oyuna ortak olabilirdi.
60'larda bir orta saha almasını bekledim hocanın. Burak meselesine gelirsek...
Eminim oynamak için yalvarıyordur.
Isınırken deparını yapmıştır, kontrol etmiştir. Hamza hocaya, "Ben gireyim" demiştir, içi gitmiştir o maça. Futbolda bu duygusallık var. Bak senaryoyu yazdım çünkü ben de aynısını yaptım. Buna rağmen Hamza hoca yine de Burak'ı oyuna almamalıydı. 2-0'ı yakalamışken büyük hata yaptı Hamzaoğlu, çok büyük hata. Şimdi Selçuk da cezalı...
Semih'in olmaması büyük dezavantajdı ama idare edildi.
Hem yerli oyuncu, hem de takımın iskeletine yerleşmiş artık. Hakan Balta yüksek tecrübeli bir oyuncu, kapatmaya çalıştı.
Geçen sene Galatasaray 33'ken bu sene 38 yapmış. Çok iyi puan topladı. Galatasaray 7'de 6 yaptı, Fenerbahçe 11 maçtır yenilmiyor.
Ligimiz İspanya Ligi'ne benzedi, Üç Büyükler çat çat maç alıyor. Yarış bu sene daha çetin...


İlk 20 dakika olağanüstü baskı kuran Galatasaray, doğru arayışlar ve çabuk oyun ile göz doldurdu

Mutlaka ki Burak oyuna girmek için ısrar etmiştir ancak Hamza hoca bu hataya düşmemeliydi


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA