Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Huzuru bozmaya yönelik bir eylem

PERDE ARKASI

Cumartesi gecesi yaşananların masaya yatırıldığı ve çözüm formüllerinin arandığı 3.5 saatlik toplantıya F.Bahçe'den kimse katılmazken büyük buluşmanın perde arkasında 7 madde ön plana çıktı. SABAH farkıyla o maddeler…
1- SALDIRININ Fenerbahçe'ye değil Türk futboluna yapıldığı konusunda mutabakat sağlandı. Herkes bu konuda olarak hemfikir oldu.
2- BU olayın huzuru bozmaya yönelik bir terör eylemi olduğu ve profesyonelce yapıldığı kanısına varıldı.
3- TOPLANTIDA 'ortak tavır' kararı alındı. Başkanlar "Erteleme değil ligi kaydıralım. Takvimi bozmayalım. Bir haftayı hafta içi oynatalım" görüşünü savundu ve bu yönde karar çıktı.
4- FENERBAHÇE'NİN basın toplantısı an ve an toplantıya ulaştı ve anında değerlendirildi. Faillerin bir an önce bulunması kararlılığı herkesten destek gördü.
5- TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantı sırasında en çok sözü alanlardan biriydi. Hacıosmanoğlu, "Çok üzgünüz. Bu terör saldırısıdır. Kim ve kimlerden geliyorsa kınıyoruz. Kendimize yapılmış sayıyoruz. Devletimiz bu işi aydınlatmalı" ifadelerini kullandı.
6- BAKAN Çağatay Kılıç, Göksel Gümüşdağ ve Yıldırım Demirören kulüp başkanlarına, "Hepimiz aynı gemideyiz. Bu bir milat olsun" dedi ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi talebinde bulundu.
7- TOPLANTIDA Fenerbahçe'ye ziyaret fikri konuşuldu. Ancak şehir dışına gidecek bazı başkanlar ve "Yönetimimle toplantı yapacağım" diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyarete katılamayacaklarını ifade ettiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA