Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tebrikler Mandıralı

Önce bir soruyla yazımıza başlayalım. Trabzonspor'un bu sezon ligin bitmesine kısa bir süre kala hedefi nedir? Bu soruya verilecek yanıt büyük bir olasılıkla Avrupa olacaktır. Bunun için Süper Ligi dördüncü sırada bitirmek zorundasınız. Fakat Trabzonspor'da yaşanılanlar bir kez daha gösterdi ki büyük bir yönetim eksikliği var. Zokora yönetime haber vermeden hafta arası düğün yapıyor. Colman ve Henrique ise izin almadan İstanbul'a giderek Zokora'nın düğününe katılıyor. Yazık! Bir kez daha hatırlatmak isterim ki bu anlayış gelecek sezon Trabzonspor'u hiç kimsenin beklemediği bir yere taşır. Bu arada Hami Mandıralı'yı kutlamak gerekiyor. Çünkü sorunlu oyuncuları kadro dışı bırakarak son derece doğru bir davranış sergilemiştir.
Maça gelince, Trabzonspor'un aldığı bu sonuç ve üç puan hiç kimse tarafından küçük görülmesin. İlk yarıda temposu yükselmeyen ve ikinci bölgede sıkışan bir oyun vardı. Trabzonspor'un Adrian'la kazanılan penaltı golüne kadar pozisyonu yoktu. Bunun en önemli nedeni ise Özer ve Adrian'ın sol çizgide, Olcan'ın da sağ kenarda bulunmasından dolayı Emre önde yalnız kaldı.
İkinci yarı ise Gençlerbirliği baskılı başladı. Yerinde oyuncu değişikliklerinden sonra Özer'in getirdiği topta Henrique'yle ikinci golü bularak rakibin direncini kırdılar. Yine çabuk ve hızlı bir atakta savunmanın etkisiz kaldığı bir anda Yusuf'la üçüncü golü bularak önemli bir sonuç aldılar.
Bu maç bizlere bir kez daha gösterdi ki sahada mücadele eden ve saha içi yardımlaşmayı gerçekleştirme düşüncesi olan oyuncuların olduğu bir takım, koşmayan, mücadele etmeyen sadece geçmişiyle sahada olan oyunculara göre daha başarılı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA