Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Gelecek gençlerde

Trabzonspor, kendi geleceği için bu gençlere güvenmek zorunda. Bu gençlere herkes inansın ve güvensin.

Uzun zaman sonra farklı bir skor...
Bu skorun oluşmasında Trabzonspor'un arzulu ve istekli oyununun yanı sıra Çaykur Rizespor'un payı olduğu bir gerçek. Rizespor, küme düşme hattından uzaklaşmak için mutlak puana gereksinimi olan takım. Ama dünkü görüntüleri ile bırakın puan almayı çok daha farklı bir skorla sahadan ayrılabilirlerdi. Çünkü saha içi organizasyonları son derece yetersiz bir takım. Hatlar arasında büyük boşluklar var. Mücadele gücünden yoksun, topu kaptırdıklarında geriye dönen oyuncu sayısı az. Savunmada da sıkça pozisyon hataları ön çıktı.
Böyle bir takıma karşı Trabzonspor, orta alanda geçtiğimiz maçlara göre çok daha farklıydı.
Daha önceki maçlarda orta alanın önünde oynayan iki oyuncu da oyunun sadece savunma tarafında olan oyunculardı, Okay ve Aytaç gibi... Dün ise Okay'ın yanında genç Yusuf Yazıcı denendi. Yusuf Yazıcı işte farkı yaratan isim. Topu ayağına aldığında her zaman öne oynamayı düşündü. 2 asist ve attığı 2 golle sivrilen ve takıma en fazla katkı yapan oyuncu oldu.
Dün bir kez daha görüldü ki Savaş, Semih, Yusuf, Muhammet Beşir, Melih gibi gençler, bu takımın geleceği.
Yıllardır yazdık, çizdik. Altyapıyı potansiyel kılmak gerektiğini dilimiz döndüğünce belirttik. Kariyerinin sonuna gelmiş yıldızlarla bir yere gelinemeyeceğini söyledik. Fakat bu yıldızlarla şampiyonluk hayalleri kuruldu. Ama gelinen nokta büyük bir hayal kırıklığı. Trabzonspor, kendi geleceği için bu gençlere güvenmek zorunda. Deneyim kazandıkça, daha fazla katkı yapabilecek yetenekteler.
Bu gençlere herkes inansın, güvensin ve gelişmeleri için yardımcı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA