Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Ersun Yanal sorgulanmalı!

Önce Ersun Yanal'ın sahaya çıkardığı 11'in sorgulanması düşüncesindeyim.
Çünkü Rodallega ve N'Doye'u birlikte oynatmak fikrinden bir türlü vazgeçemiyor. Dün de bu yüzden orta alanda yetersizliği olan bir takım görüntüsü vardı. Israrla yazılarımda belirtmeye çalıştım bu takımın oyun aklı Yusuf Yazıcı...
Ancak Ersun Yanal sağ çizgiye yakın görev verdi, sonrasında değiştirmek zorunda kaldı. Yani N'Doye sağ kenara, Yusuf ortaya geldi. N'doye sağ kenara geldikten sonra Bursasporlu Aziz Behich'i takip etmediğinden, Bursaspor'un bütün ataklarının bu kulvardan geldiğini herkes gördü fakat Ersun Yanal nedense göremedi. Dünkü orta alan kurgusuyla maçı lehine çevirmesi ancak mucizelerle gerçekleşebilirdi. İkinci yarıda Castillo'nun bireysel becerisiyle getirdiği topta Rodallega'yla öne geçtikten sonra, Bursaspor'un Bilal'i oyuna aldığı anda -ki bana göre doğru bir hamle- Ersun Yanal karşı hamle yapmadı ve ardından Bursaspor'un iki golü geldi. Görünen o ki özellikle ikinci yarının son 6 haftası Ersun Yanal için olumlu konuşabilmemiz son derece zor.
Gelecek yıl için Ersun Yanal ile birlikte olup olunmayacağı iyi düşünülmesi gereken bir olgu. Benden hatırlatması...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA