Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

TFF'yi göreve çağırıyorum!

Her şeyin başı standart... Bugün Bursaspor, Galatasaray'ı evinde konuk edecek. Kupanın çok önemli bir maçı. Dün bütün gün boyunca Bursaspor yönetiminin bu maç için Galatasaray taraftarına belirlediği bilet rakamı olan 800 TL konuşuldu. Çoğu insan "Bu şaka mı?" yorumunu yaptı. Öyle ya dünya starlarının konserleri bile bu kadar değildir herhalde! Anadolu takımları elbette büyük takımlar yani Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile oynayacakları maçlarda farklı fiyat tarifesi uygulayabilir. Bunu yadırgamamak lazım. Ama ölçü kaçarsa, bunun için de yazacak ve söylenecek birkaç satır olmalı... İspanya'da Getafe; Barcelona evine geliyor diye rakip takım taraftarına 30 Euro'ya sattığı bilet fiyatlarını 300 Euro'ya çıkarmıyor. Avrupa'nın hiçbir yerinde de böyle bir şey yaşanmıyor.. Bursaspor yönetimi, TT Arena'daki lig maçı öncesinde taraftarı, Galatasaray'ın bilet sisteminden muzdarip oldu diye şimdi kalkıp Galatasaray taraftarı gelmesin diye 800 lira bilet fiyatı açıklıyor. Üstelik Bursaspor Başkanı Erkan Köristan konuya şöyle açıklık getiriyor: "Çok ceza aldık. Zararı çıkarmamız lazım." Allah aşkına biraz mantıklı olun, siz 800 lira belirlediğiniz diye 1300 kişilik yeri doldurup, 1 milyon TL'yi kasanıza koyacağınıza inanıyor musunuz? Taraftarı müşteri gibi görmekten artık vazgeçin. Bu insanlar yediğinden, içtiğinden kısıyor.

8 LİRAYA SATACAK ADAM...

Kombine, forma ve dekoder ne var ne yoksa alıyor. Siz de kalkıp bu sevgiyi istismar ediyorsunuz. Ligin ilk yarısında G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe taraftarına fahiş fiyatla bilet satmıştı. Ben Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve çağırıyorum. Sezon başında biletlerin minimum ve maksimum fiyatları belirlenmeli ve kimse kafasına göre bilet fiyatı açıklamamalı. Böyle devam ederseniz 800 lira dediğiniz biletleri gün gelir 8 liraya satacak futbolsever bulamazsanız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA