Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bu evlilik zaten sürmezdi!

Halilhodzic sevdasının faturası 85 milyon TL .. Olmayacak zoraki bir evlilikti.. Bitti! Geç de olsa doğru bir karardı.. Şimdi hoca cep telefonuna gelen teklifleri değerlendirebilir.. Ve Ersun Yanal.. Tek aday olarak öne çıktı.. Sadece görüşme zamanlaması hataydı!

Trabzonspor sezon başında "Olmayacak duaya amin diyerek" bir seçim yaptı ve Vahid Halilhodzic'i takımın başına getirdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu için bu bir tutkuydu.
Daha Mustafa Akçay görevi başındayken Şubat ayında Lazio maçı öncesi Başkan'ın, Roma'da Vahid hoca ile dirsek teması oldu.
İşte o günlerden bugünlere geldik. Geldiği günden itibaren renkli kişiliği ve bomba açıklamalarıyla dikkat çeken bir hoca profili çizen Halilhodzic ile şimdi yollar ayrılıyor. Bu evliliğin sürmeyeceği, o günlerde belliydi. Hoca istedi, yönetim aldı. 80 milyon TL para harcadı. Boşa kürek çekildi, iki taraf da boşuna yıprandı. "Zararın neresinden dönülse kardır" misali Hacıosmanoğlu'nun Halilhodzic sevdası dramatik bir şekilde son buldu. 80 milyon TL 'nin yanına tazminat olarak bir de en az 5 milyon TL daha eklendi. Gelelim Yanal mevzusuna.. Bir Avrupa maçı arifesinde İstanbul'da Ersun Yanal ile bir araya gelindi. Yanal maçın oynandığı saatlerde bir açıklama yaparak şöyle diyordu: "Trabzonspor'un yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur. Kendilerine, 'takımın başında bir teknik direktör varken böyle bir görüşme yapmayı etik olarak doğru bulmadığımı ve teknik direktörleriyle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi' ilettim." Yanal böyle dese de başkan ile görüşüp istediği paraya kadar tüm şartlarını bildirmişti. Halilhodzic hamlesinde Trabzonspor yönetimi geç de olsa nasıl doğru karar aldıysa, Ersun Yanal ile yaptığı görüşmenin açığa çıkmasıyla da stratejik bir hataydı. Camiada çatlak sesler olsa da takımın başına geçecek tek aday Ersun Yanal.. Süper Lig'in son şampiyon hocası ve daha önce Trabzon'da çalışmış biri olarak bu görev için biçilmiş kaftan.. Artık Halilhodzic de cep telefonuna gelen teklifleri değerlendirir.
Yanal'da yeni bir maceraya yelken açar.
Herkese hayırlı olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA