Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Kaldığımız yerden devam...

Süper Lig, PTT 1. Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nın yanı sıra yaz aylarını renklendiren Dünya Kupaları...
Basketboldan voleybola, tenisten Formula 1'e kadar, her spor dalında yaşananları, ayrıntıları ile özel dosyalar ve güçlü yazar kadromuzla okuyucularımıza ulaştırmaya çalıştığımız bir yılı (fotoğrafın üstatları Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'yu kalbimize gömdüğümüz 2014'ü) geride bırakıyoruz... SABAH okulunda bize öğretilenlerin hep izinde olduk... Doğru habercilik, titiz araştırmalar ve düzeyli yorumlar önceliklerimiz arasında yer aldı. Türkiye'nin en iyi spor sayfalarını hazırlamak için verdiğimiz emeğin karşılığını, her sabah gelen okuyucu yorumlarında almak, o anı yaşamak tüm yorgunluğumuzu alıyor ve bizleri daha azimli kılıyor. 2015 yılında da usta muhabir, foto muhabiri, editör ve yazar kadromuzla en iyi spor sayfalarını hazırlayacağız. Yeni yılda tüm okurlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.
Sevdiklerinizle kalın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA