Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Derbiden çok sirki andırıyordu!

Benim için daha çok bir sirki andırıyordu bu maç.. Ya da bir mahalle maçıydı.. Küsüm oynamıyorlar, canım yandı çıkıyorumlar, küfürler, tartışmalar.... Olayları zaten bu sayfalarda okuyacaksınız.. Ben de bir kaç satır kendi fikrimi yazmak istiyorum.. Önce Emenike... Zaten Fenerbahçe taraftarı ile arası limoni, sevilmiyor. Bu çok açık! Bu evlilik, bu birlik çoktan bitmiş, adam ağzıyla kuş tutsa bundan sonra bu taraftara yaranamazdı.. Bunu görmeyen tek isim ise İsmail Kartal.. Bu nasıl bir bağmış ki hem Emenike'yi bitirdi hem de kendisini.. Kendisini diyorum bence çünkü kanımca taraftar gözünde kredisi yok! Emenike için Fenerbahçe defteri kapanmış uzatmanın alemi yok.. Bu işi çözemezsen zararı da Fenerbahçe görür.. Ama siz Emenike'yi dün kulübede oturtsanız.. Bunların hiçbiri yaşanmazdı.. Yazık! Dünya kadar para çöpe gitmiş.. Adamın formanın üzerinde tepinmediği kaldı!
Bilic.. Neyi düşünüyor, neyi hedefliyor merak ediyorum.. Sezon sonu gidecekse, şimdi gitsin! İşin teknik taktik tarafı zaten ofsayt! Kazandığın bir tane derbi yok
.. Hadi İsmail Kartal'ı eleştiriyoruz.. Kartal bile bu sezon 3 tane derbi kazandı.. Sen büyük maçları ligde kazanamıyorsan şampiyon mu olacaksın? B planı hiçbir zaman yok. Onun için A sınıf bir teknik adam da hiçbir zaman olamaz.. Daha maça başlarken, Bilic'in kafasındaki düşünce belliydi: "Ben şuradan bir puanı alırsam, bize yeter." Topa sahip olacak bir orta saha düzeniyle sahaya çıktı.. Bir noktaya kadar bu plan tuttu Allah için.. Fenerbahçe'ye çok pozisyon vermediler.. Ama yazdım ya; B Planı hiçbir zaman yok! İşte kupa gitti, Avrupa gitti.. Lig için bunları yazmak henüz erken tabi.. Lakin Beşiktaş'ın bir ışık, bir tat vermediği de gerçek.. Sonuç.. İki takım da galibiyeti hak etmedi.. Ama kader Fenerbahçe'ye güldü..

En yüksek not 7
Sow

En düşük not 3
Emenike

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA