Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Camiasız futbolcular

Gökhan Gönül, F.Bahçe defterini kapatıyor.
İstanbul'un karşı kıyısına yelken açıp Beşiktaş'a imza atıyor. Kulübüyle giriştiği şu pazarlık sürecinde Beşiktaş'ı da kullandığı bir gerçek.. Şimdi nerede oynasa onun için kar olacak!.. Para elbette bir futbolcunun tercihi için önemli bir faktör. Beşiktaş da ezeli rakibinden bir oyuncu transfer etmenin hazzını yaşayacak. Lakin böyle iki takım arasında mekik dokuyan futbolcuların bundan sonraki futbol yaşamları da çok da başarılı olduklarını nadir gördük..
Hasan Vezir'lerden Tanju Çolak'lara kadar birçok yıldız, eski takımındaki parıltısına erişemedi. Üstelik bir de 'camiasız kalma' sendromu var. Ne benimsin, ne ötekinin!... Arafta kalan bu futbolculardan olmamak için Gökhan'ın yapması gereken tek bir şey var. Beşiktaş'a gelirse herkesten fazla koşacak, herkesten fazla savaşacak, herkesten fazla fedakarlık yapacak. Kendini herkese kabul ettirecek.
Beşiktaş'ın hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig maratonunda onun tecrübesine ve ağabeyliğine ihtiyacı var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA