Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Saf değiliz!

Lyon Başkanı, maç oynandığı günden beri yangın yapıyor... Lyon takımına Bastia taraftarları saldırmış...
Öncelikle hepsine geçmiş olsun ama başkanları Aulas'ın söylediklerine artık aklı selim insanların tahammül etmesi mümkün değil. Önce; kendi stadında kendi taraftarının çıkardığı olayları yalanladı… Aradan günler geçti, Bastia saldırısına rağmen hala dilinde Beşiktaş var. Neymiş, Almanya'dan gelen 200 Türk taraftar karıştırmış ortalığı… Aklınca ortalığı gerip sonuna kadar hak ettiği cezayı saptıracak, Beşiktaş'la sorumluluğu böyle paylaşacak. Bizi saf mı sandınız? Beşiktaş sizin basit oyunlarınıza gelmeyecek kadar akıllı ve büyük bir kulüp... Siz önce kapınızın önünü temizleyin, stadınızdaki taraftarlara sahip çıkın. Attığınız golde sahaya girip sevinenler de mi Beşiktaşlıydı?
Rövanşa gelirsek, bu maçın kilidinin sanılanın aksine savunma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş zaten Quaresma, Talisca gibi özel silahlarıyla her türlü golü bulacaktır. Marcelo'nun yokluğunda kaleyi tutabilmek, Beşiktaş'a turu getirir.
Gol yememek ve sabır turun anahtarıdır...
Tribünler ve futbolcular sabırlı olmalı.
Lyon, maçta süreyi geçirmek için her şeyi yapacak. Tahriklere başvuracak. Perşembe gecesi yeni bir zafer gecesi olur inşallah.

***


Bence de manidar!

Galatasaray Kulübü, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı... Bruma'nın Tottenham'a transferiyle ilgili haberimizi yalanlamışlar.
Bir de demişler ki "Derbi öncesi bu haber manidar." Ben de açıkçası bu açıklamayı manidar buldum! Gazeteler Galatasaray'ın Hakan Çalhanoğlu harekatından tutun da Sneijder'in ABD'ye gideceğine dek birçok transfer haberiyle dolu, bir tek Bruma teması rahatsız etmiş kendilerini. Kulüplerin zaten adeti oldu, doğru yanlış demeden işlerine gelmeyen her haberi yalanlıyorlar.
Kulüplerin site arşivleri yalanlanmış çoğu haberin gerçeğe dönüşmesinin canlı kanıtı.
Galatasaray'ın, Fenerbahçe karşısında alacağı sonuç aylardır satışı gündemde olan Bruma'nın transfer haberine mi bağlı!

***


Millet kazandı

Milletimiz önemli bir referandumu geride bıraktı ve Anayasa reformu için tercihini 'Evet'ten yana kullandı. Herkes hür iradesiyle tercihini yaptı… Çıkan sonuca saygı göstermek bir olgunluktur. Aksi söylemler millet iradesine saygısızlıktır. Sonuç hayırlı olsun. Evet diyenler de hayır diyenler de kazandı. FETÖ, tüm terör örgütleri ve Türkiye'ye baltasını çıkaran çirkin Avrupa lobisi ise kaybetmiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA