Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Önce ödevimizi yapmalıyız

Kosova deyince, futbol namına akıllara çok bir şey gelmiyor olabilir ama grubumuzun zayıf halkası gibi görünse de Kosova hiçbir rakibimizden fark yemedi. Son olarak da İzlanda'yı bayağı bir zorladılar.
Milli Takımımız normal şartlarda elbette favori olarak o sahaya çıkacak ancak aklımızın saha içinde değil, dışında olduğu günleri yine ne yazık ki yaşıyoruz. Öylesine olaylar yaşandı ki insanın inanası dahi gelmiyor. Arda Turan büyük bir yanlış yaptı. Bunda herkes hem fikir... Artık bu meseleye de bir nokta koymamızın vakti geldi ama.. Sonuçta bu takım Arda ve arkadaşlarından çok daha öte, bizim bayrağımızı taşıyan, güldüren, gururlandıran mutluluktan ağlatan Milli Takımımız. Bizim bu kırmızı-beyaz renkler için bir araya gelmeye, bu forma etrafında birleşmeye ihtiyacımız var. Günlük tartışmaları şimdilik bir kenara bırakmamız gerek. Son olarak 2002'de Dünya Kupası'na gidebilmiştik. Rusya'daki turnuvada yer alabilmemiz için önce Kosova engelini aşıp şansımızı rakiplerle oynayacağımız maçlara bırakmalıyız.

BİR TANE MİLLİ TAKIMIMIZ VAR
Kosova kolay rakip gibi görünse de içeride dahi 2-0 yenebilmiştik, öyle kimsenin kolay kolay gelip güle oynaya kazanacağı bir takım olmayacaklar.
Yarınki maça iyi konsantre olmazsak, kötü bir sonuçta olaylar çok daha vahim bir fatura çıkmasına neden olacaktır. Önce ödevimizi yapalım. Ne olursa olsun önce Milli Takım... Unutmayın ki bir tane Milli Takımımız var. Bu takımı yaralamayın artık. İnsanları Milli Takım'dan soğutmayın. Kulüp takımlarını tutmayan çoğu insanın verdiği yanıt, "Milli Takım'ı tutuyorum" şeklindedir... Durum böyleyken başka söze gerek var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA