Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Peki ya diğer hocalar?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son zamanlarda sık sık medyaya çıkarak önemli açıklamalar yapıyor. Başkanlığının ilk günlerinde üzerinde bir ürkeklik vardı. Zaman geçtikçe o da diğer başkanlar gibi daha çok konuşmaya, daha çok çarpıcı demeçler vermeye başladı. Anadolu Ajansı'nın Spor Masası programında özellikle Tudor, Arda Turan ve Sneijder ile ilgili sözleri dikkatimi çekti. İgor Tudor'un, G.Saray'a yakışan bir hoca olduğunu, Slovakya kampına gidip, geçirdiği kısa süre içesinde, Hırvat teknik adamın oyuncularla çok yakında ilgilendiği hatta 'Keşke kamera olsa da kampı çekse' açıklamasını yaptı. Başkan da haklı... Fakat bir yandan da "Diğer teknik adamların kamplarında bu yok muydu" sorusu geliyor akla. Diyelim ki yoktu, bu teknik adam tercihlerini kim yaptı ya da teknik adamlarla konu üzerine fikir alışverişi yapılmadı mı? Biz yine de iyi yönden bakalım, demek ki bundan önceki teknik direktörleri bu kadar sahiplenmediği için istenen başarı gelmedi. Başkan, Tudor'un arkasında durmak zorunda. Çünkü futbolcuya dayalı düzenin bir teknik adamı daha yemesine izin veremez. Tudor ile ilgili sözlerinde biraz abartı bulsam da umarım gerçekten arkasında durabilir.

BAŞARISIZLIK WESLEY'NİN Mİ?
Sneijder meselesi, uzadıkça uzuyor. Sayın başkan oyuncunun da ayırmak istediğini, kendi kariyeriyle ilgili planlamaları olduğunu anlattı. Sneijder'in planı var mı yok mu bilmem ama siz bu işi çözemezseniz, taraftarın büyük bir kısmı, bütün sezon TT Arena'yı "Sneijder" sesleriyle inletebilir. Madem daha heyecanlı daha zevkli bir takım yaratmak istiyorsunuz ve bu takımda Sneijder'in yeri olmadığını vurguluyorsunuz. Sneijder gidince mi gelecek bu zevk, keyif? O zaman vaktinde gönderseydiniz Hollandalıyı... Ben bu sözlerden Galatasaray'da başarısızlığın bir numaralı sebebinin Sneijder olduğunu anladım. Bir başka not da bu 10 numara meselesi... Sneijder'e nazire yapılacak diye Belhanda'yı taraftarın hedefine koyma riskini almak çok akıllıca değil. Gitmemiş Sneijder'in numarasını başka oyuncuya vermek taraftarı sinirlendirmek dışında bir işe yaramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA