Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Bu kadar kolay olmamalıydı!

Beşiktaş'ın maça başlangıç kadrosunu nasıl yorumluyorsunuz? Orta alanda Tolgay, sol önde Adriano ile forvette Aboubakar tercihlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Beşiktaş'ın bana göre dün gece en büyük yanlışı, başlangıç kadrosuydu.
Bunu söylerken tek bir oyuncunun bana göre bütün oyunu aksattığını söyleyebilirim.
Bu da Adirano'nun Caner'in önünde kenarda kullanılmasıydı. Adriano, ne hücuma işlerlik kazandırabildi ne de savunmaya katkı sağlayabildi. Gerçekten Adriano ile başlanması, Beşiktaş'ı her bakımdan olumsuz etkiledi. Böylesine bir yanlış tercihi, Şenol Hoca nasıl yaptı inanın anlayamadım. Güneş, bu şekildeki tercihinin herhalde bundan sonra hiçbir getirisi olmayacağını anlamıştır.
Tolgay'a gelirsek; Ben Tolgay'ın özellikle yorulana kadar dünkü oyununu olumlu buldum.
Takımını hücuma çıkarmada ve atakları yönlendirmede Tolgay'ın katkısı önemliydi.

Beşiktaş, rakibine pozisyon vermeden duran toptan golü yedi... Golü atan Tsygankov, arka direkte bomboş kaldı. Burada savunmanın yerleşim hatasından bahsedebilir miyiz?
Özellikle ilk yarıda her iki takım, çok fazla pozisyon üretemedi. Belki de bahsettiğimiz gibi hiç pozisyon vermeden duran toptan golü yedi Beşiktaş... Çok basit bir gol yedi Beşiktaş... Evet duran toptan zaman zaman yenilen goller vardır. Bunlar bireysel ve takım becerisiyle atılabilir.
Ancak dünkü tamamen pozisyon hatasından yenen goldü. Özellikle 1-0 öne geçtikten sonra bu maçta puan kaybetmenin hiç gereği yoktu. Böylesine maçlarda skoru yakaladığınız zaman rakamı artırmak zordur belki ama oyunu ele alıp bir şekilde bitirmeniz gerekir.

Beşiktaş, gruptan çıkma adına evinde kaybettiği bu 3 puanı arar mı?
Gerçekten üç puan o kadar çok önemliydi ki Beşiktaş için grupta birçok şeyin belirleyicisi olacaktı. En önemli maçında puan kaybetti siyah-beyazlılar... Böylesi rakibe karşı Beşiktaş elindeki galibiyeti bu kadar kolay bırakmamalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA