Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Buyrun size manidar!

Euroleague'de 3 takımımızın, deplasmanda 4 galibiyet alıp Final Four'a koştuğu haftada, VakıfBank'ın voleybolda Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı haftada ülkenin en çok sevdiği spor dalı olan futboldan milleti soğutmaya yemin etmiş iki takım izledik TT Arena'da.
Lens dışında orta sahasından çıkış şansı olmayan ezeli rakibi karşısında Galatasaray'ın neden bu sezon ilk 5'teki takımlara bütün maçlarını kaybettiğini izledik. Semih, Carole, Ahmet, Sabri, Tolga, Yasin gibi yetenek fakiri vasat adamların yanında Japonya biletini almış Podolski, Katar biletini alacak olan Sneijder ve kendi vitrini için kendine oynayan Bruma. Advocaat'ın "Beraberlik de bana yeter, Galatasaray gerimde kalsın, Başakşehir'i yakalarsam yakalarım, olmadı gelecek sezon yokum, benden sonrası yangın" taktiğine Tudor nasıl mı cevap verdi? O garip Yasin'i oyunda tutup, Bruma'yı oyundan alıp, Eren'i ancak 80'de hatırlayarak.
Fenerbahçe, sezonu bir kupayla da kapatabilir, dün kazandıkları derbide oynadıkları futbolla değil ama Pazartesi sabahı Galatasaraylı arkadaşlarını kızdıracak taraftarlarına güzel bir Pazartesi de yaşatabilir ama herkes farkındaki bu takım Beşiktaş'ın iki gömlek gerisinde…
Sezona futbol dâhisi Levent Nazifoğlu ile giren, yaptıkları transferlerle kendilerine güldüren ve yönetimleri için yapılan her eleştiriyi "manidar" bulan Galatasaray yönetiminin derbinin ertesi sabahı hatırlaması gerekenler var.
Riekerink diye kariyeri olmayan birine sezonu emanet ettiniz, "boştaki" Cavanda'ya bonservis, Garry'ye piyasasının üç katı para ödediniz. Faksla adam alamadınız, aldığınız santrfor çürük çıktı. Bütün projeleriniz yarım, yönetiminizden istifa edenlerin yeri boş, tribünleri boşalttınız. Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne veda edince "Kupamız var" diye hesapta kafa buldunuz… "Manidar mı" dediniz? İşte bütün bunların hepsi Galatasaray'ın tarihine manidar!
Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri, bir ay sonra yeni sezon kombinelerini satışa çıkaracak, 3-5-10 bine taraftara "koltuk alın" çağrısı yapacak. Şimdiden söyleyeyim: "Bu yönetimler o koltuklardan kalkmadığı sürece taraftarına tek bir koltuk satamaz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA