Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mancini bence gitmek istiyor

G.Saray bildiğiniz gibi. Mancini geldiğinde, Drogba- Sneijder-Mancini rüzgarıyla rakiplerin üzerine gidip onları zorluyordu. Ama şu anda rakipler G.Saray'ı hiç sallamıyorlar. G.Saray kendi istediğini yapamıyor, rakipleri ne istiyorsa onu yapıyor.
G.Saray maçı yönlendiremiyor, rakipleri yönlendiriyor. G.Saray rakibi bozamıyor, rakipleri G.Saray'ı bozuyor. Türkiye'de bazı takımların isimleri büyük olduğu için puan listesinde yerleri farklı oluyor, o kadar. 90 dakika boyunca Burak'ın attığı ve direkten dönen şuttan başka ne var? Peki şimdi diyecekler ki "Çok rüzgar vardı." İyi, güzel de kaliteli oyuncu yağmurlu havaya da, karlı havaya da, rüzgarlı havaya da uyacak. İyi oyuncu o zaman kendini belli eder. İlk yarı rüzgar G.Saray'ın aleyhine. O zaman nasıl oynaması gerekirdi? Kısa toplarla çıkacaklar, fazla uzun top atmayacaklar ve mümkün olduğu kadar topa sahip olacaklar. G.Saraylılar ne yaptı? Habire toplara uzun uzun vurdular. Bu attıkları topların hiçbirine de hakim olamadılar. Peki ikinci yarı bu sefer ne yapmaları gerekirdi? Bol bol rakip kaleye şut atmaları gerekirdi. Bir defa Burak denedi, bir-iki defa Sneijder. Sokaktaki insanın bile bildiği doğruları G.Saray sahada yapmaktan acizdi. Bu G.Saray takımı eğer Beşiktaş sallanırsa ikinci olur. Beşiktaş biraz dikkatli olsa kesinlikle ikinci olamazlar.
Herkes göstermelik oynuyor. Canını kurtarmaya bakıyor.
Maç 0-0. G.Saray için son şanslar.
Mesut Bakkal oyuncu değiştiriyor, 0-0'a razı. Hakem neredeyse bitiş düdüğünü çalacak, Mancini de oyuncu değiştirmeye çalışıyor! Demek ki o da 0-0'a razı. O en son oyuncuyu neden oyuna dahil edeceğini Mancini bir açıklasa çok memnun olacağım. Bence bu saatten sonra Mancini gitmek istiyor. Aslında Mancini'nin bazı söylemleri doğru. Türkiye Ligi'nin nasıl bir kalitesi olduğunu, Avrupa'da esamesinin okunmadığını, bunun için de gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söylüyor, doğru.
Bunlar Türk futbolunun genel sorunları. Sen önce G.Saray'dakileri hallet. Türk futbolunu bazıları belki düzeltirler.
Tabi düzeltecek adamlar bulursan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA