Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yerli futbolcu yasağı kalktı

Başlık size ters gelebilir. Çünkü sistem bizi yerli futbolcunun kölesi yaptı. Yan gelip yattılar, euroları kaptılar! Kimsenin aldığı parada gözümüz yok! Ama karşılığını vermezsen millet isyan eder. Bakın millet nelere isyan ediyor; Haksız da değiller.
Sabri Galatasaray'ın sağ beki… Yıllarca Galatasaray'ın her maçında sağ taraftan 10 tane orta yapar, bu ortaların 9'u dışarı gider. Sabri'nin hücum ettiği kalenin arkasındaki top toplayıcı çocuklara orada Sabri oynadığı için aldıkları paranın 2 katı ücret ödenmesi gerekir. Yaptıkları fazla mesaiden dolayı! Ama Allah daha fazla versin Sabri'nin hanımının altında bir araba var. Bir hafta evvel TRT'de yaptığım "Futbol Arenası" programında "Allah sürücüleri Sabri'nin ve Caner'in eşlerinin kullandıkları arabalardan korusun. Bu bayanlar trafiğe çıkınca herkesin kaçması lazım. Eğer hatalı bir şekilde bu arabalara vurursanız evinizi satsanız, ödeyemezsiniz" dedim. Bende de amma şom ağız varmış. Adamın biri gelmiş, Caner'in hanımının arabasına çarpmış.
İşte bunları okuyan Türk insanının "Biz nelerle uğraşıyoruz, akşam eve giderken çocuklarımızın istediği eti, balığı götürebilir miyiz?" diye düşünürken gazetelerde bunları okuyunca yabancı transferinin serbest bırakılmasını canı gönülden desteklemesi gerekir.
NOT: Kazadan sonra Asena Erkin, çok önemli şeyler buyurmuşlar; "Cana gelmesin mala gelsin. Önemli değil!" Haklı bayan, 2 milyon liralık araba Erkin hanım için fazla bir değer taşımıyor. Vururlarsa vursunlar! Nasılsa arabayı alan kocası.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA