Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kasımpaşa'nın utanması lazım

Saha çamurdu, hava soğuktu, hakem penaltımızı vermedi! Bunlar teknik adamların ve futbolcuların yenilgi sonrası söylediği cümleler. Dün gece Kasımpaşa'nın teknik adam olarak da futbolcu olarak da söyleyeceği tek bir kelime yok. Eğer "Biz profesyoneliz"diyorlarsa yedikleri önlerde yemedikleri de arkalarındaysa da F.Bahçe karşısında yaptıkları mücadeleden ve oynadıkları oyundan utanmaları gerekir.
İyi oynayamayabilirsin ama iyi mücadele etmeye mecbursun! Aslında bu maçın neticesi sahadaki mücadeleye ve oyun anlayışına göre 7-0,8-0 bitmesi gerekirdi. F.Bahçe oyuna ciddi başladı. Forvetteki en uç adamdan itibaren pres yaptılar. Bunun neticesinde göstere göstere aldı. Kasımpaşa ismi Türkiye'de telaffuz edildiğinde hırçın, istediğini koparan, kabadayı semt olarak bilinir. Ama Kasımpaşalı futbolcular dişleri dökülmüş ihtiyar nineler gibiydiler. Demek ki futbolcuların rahatları yerinde onları zorlayan da yok.
Dün bir gerçek daha gözüktü; Emreli F.Bahçe mi, Diego'lu F.Bahçe mi? Bence kesinlikle Diego'lu Fenerbahçe. Tabii burada İsmail'in işi çok zor. Emre sakat olduğu zaman zorlanmaz da Emre oynayacak hale geldi mi İsmail hoca ne yapar? Dün akşam F.Bahçe takımında tenkit edilecek hiçbir şey bulamıyorum. Çünkü maçın direksiyonu aldılar karşılaşmanın sonuna kadar gittiler. Şunun arkasına sığınamazsınız; "Kasımpaşa oynamadı." Oynasalardı kardeşim! Tutan mı vardı?
Hakeme bir çift lafım var; Volkan topu elinden kaçırıyor, hiç dokunan yok. Hakem orada kendine vazife çıkarıp F.Bahçe lehine bir faul çalıyor. Daha hakemliğin ilk yıllarında bu kadar şeytan olmaya kalkma! Dün gece F.Bahçe'nin sana ihtiyacı yoktu. Eğer çok yardım etmek istiyorsan büyüklere, yardıma muhtaç olduğu maçlarda omuz verirsin (!)
K.Paşa'lı futbolculardan İlhan ile Diego karşı karşıyalar. Diego durmadan formayı çekiyor. Sen de seyrediyorsun. Hani sarı kart? Nasihatle maç idare edilmez.
Not: Dün G.Antep-Balıkesir maçında futbol cinayetine şahit oldum. 90+5''te bir hava mücadelesinde eğer faul varsa Antepli oyuncu yapmıştı, Halis Özkahya yine eyyam düdüklerinden birini çalarak Balıkesir'in aleyhine faul verdi. O top da gidip gol oldu. Sonrasında sahada yaşananlar rezalet!
Peki Balıkesir kaybettiği bu puanla küme düşerse ne yapacaksın?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA