Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Sonuçta elde var sıfır

Fenerbahçe şu anda doğru idare edilirse, bırakın Türkiye’yi Avrupa’da en üst düzey 10 kulübün içerisine girer.

Bakınız şu anda Galatasaray neredeyse 40 bin kişiye oynuyor, Beşiktaş 35 bin kişiye oynuyor, Fenerbahçe kaç seyirciye oynuyor? Ortalama 10 bin. Ama Türkiye'nin makus kaderi bu. Bizim kulüplerimizin bir kısmı da böyle, partilerimizin bir kısmı da böyle. Partilerimizde parti liderleri 5-6-8 seçim kaybediyorlar ama hala partilerinde liderler. Sonra da kalkıyorlar devamlı seçim kazanan parti veya partilere sallıyorlar. Yahu arkadaşlar başarısız olduğunuz yerden gidin. Gidin ki başkaları gelsin.
Fenerbahçe şu anda doğru idare edilirse, kurumsal bir hale gelirse, bırakın Türkiye'yi Avrupa'da en üst düzey 10 kulübün içerisine girer. Ama bu zihniyette giremez. Bakın şahıslardan bahsetmiyorum şu anda, mantıktan bahsediyorum, gerçekten bahsediyorum. Fenerbahçe seyircisi Türkiye'de takımına en fazla sahip çıkan seyirci. Forma dersin alır, seyahat dersin gider, kombine de alır. Kulübü için her şeyi yapar. Sonuç? Sıfıra sıfır, elde var sıfır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA