Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Voleybola yollayın!

Galatasaray takımında defansta oynayan adamlara birileri şunu söylemeli: Ceza alanı içinde bir tek Muslera elle oynayabilir.
Sizin oynamanız yasaktır. Kusura bakmayın ama Galatasaray'da oyuncular böyle penaltılar yapıyorlarsa demek ki bu forma çok ucuzlamış. Bu adamları Galatasaray'ın voleybol veya basketbol takımlarına göndermek lazım. Ve de hiç alakası olmayan pozisyonlar bunlar. Yalnız şu var; Tudor'un gelmesiyle Galatasaray'da hareketlilik başlamış. İyi futbol mu? Hayır. Zaten bu hemen olmaz.
Ama sosyal sigortalardan emekli olanlar gibi yürüyenler ve mücadele edenler kımıldamaya başlamışlar. Daha 4-5 hafta önce Galatasaray aleyhine atılan kornerlerde defanstaki 6-7 futbolcu tek başına duruyordu, rakipler ayrı duruyordu. Kafayı vuran gol yapıyordu. Dün akşam bütün Galatasaraylı futbolcular rakip futbolcuların yanında, vücut vücuda kafaya çıktılar ve kovaladılar Gençlerbirliği oyuncularını.
En basit değişiklik olarak zaten bu gözüküyor.
Fırat Aydınus penaltılarda haklıydı. Kötü de maç yönetmedi. Ama Podolski'nin kesinlikle atılması gerekirdi. Podolski rakibine dirseğini yapıştırdığı yerde atılmadı. Aynı Podolski, aynı yerden sert bir vuruşla golü yaptı. O dakikadan itibaren Galatasaray, 10 kişi oynamalıydı. Peki yardımcı da mı göremedi?
Onun da günahı boynuna.
Neymiş efendim bilmem kaç kişi sakatlanmış.
Normal sakatlanmaları...
Galatasaray'ın geçmiş dönemde antrenman yapmadığı belliydi.
Sahada yürüyorlardı.
Hatta yürüyecek halleri yoktu, şimdi Tudor'la koşmaya başladılar. Neden? Çünkü sezon sonunda bazıları gidebilir de ondan. Çünkü Galatasaray takımındaki çok oyuncuya bu paraları yurt içinde ve yurt dışında kimse vermez.
Galatasaray takımı çok yana ve geriye pas yapıyordu. Şimdi bu alışkanlıklarından yavaş yavaş vazgeçmeye başlamışlar.
Galatasaray öne geçiyor, seyirci bağırıyor "Yönetim istifa." Maç berabere oluyor "Yönetim istifa." Maç bitiyor, seyirci bağırıyor, "Yönetim istifa." Ey seyirci kardeşlerim siz hiç istifa eden yönetim gördünüz mü! Eğer gören varsa bana söylesin.
Bir cümle de serbest atışlarda baraja giren futbolculara söylemek lazım. Eğer toptan korkuyorsanız o baraja girmeyin. Kuştan korkan darı ekmez. Ya dimdik durun top size çarpsın, eğilmeyin.
Ya da baraja girmeyin.

Galatasaray'da oyuncular böyle penaltılar yapıyorlarsa, bu forma çok ucuzlamış. Bu adamları voleybol veya basketbol takımlarına göndermek lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA