Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Şenol’la 70’li yıllarda çok maç yaptım!

Şenol Güneş’e, ‘Şenol hoca’ diyeceğime ‘Şenol’ demişim. Ben şimdiki teknik direktörünüz Şenol ile çok maç yaptım. Ama bunu bilmemeniz doğal.”

Çarşı Grubu bildiri yayınlamış 'Erman Efendi' diye. Cevap verecek iki yer var... Beşiktaş-Konya maçının 60. dakikası Şenol, iki futbolcu değişikliği yapıyor. Ben de canlı olarak yorum yapıyorum, "Şenol, bütün riskleri aldı. Maçı çevirmeye oynuyor. Bu değişiklikle çevirdi çevirdi, çeviremedi kuzu çevirme olur" dedim. Çarşı diyor ki, "Sezon sonu biz şampiyon olacağız. Seni kuzu çevirme yapacağız." Yahu arkadaşlar ben bir maçla söylüyorum, siz sezondan bahsediyorsunuz. Sezon sonunda kimin kuzu çevirme olacağını kestirmek çok zor. İkincisi, Şenol Güneş'e, 'Şenol hoca' diyeceğime 'Şenol' demişim. Arkadaşlar, siz bu yazıyı kaleme almışsınız ama ben şimdiki teknik direktörünüz Şenol ile 70'li yıllarda karşı karşıya çok maç yaptım. Ama sizin bunu bilmemeniz doğal. Çünkü siz o zamanlar babanızda bile değiliz. Herhalde portakal bile değildiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA