Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hamza hoca farkını yine ortaya koydu

Galatasaray, Hamza Hoca ile yakaladığı kazanma alışkanlığını Diyarbakır'da da sürdürdü. Çok soğuk bir havada ve kötü zeminde oynanan mücadelede Galatasaray, Balçova maçından daha derin bir rotasyonla sahaya çıktı. Gönderilecekleri söylenen Furkan ve Umut Gündoğan kadronun sürprizleriydi. Defansın göbeğinde Emre Can ve Koray gibi iki genç ilk kez oynadı ve sırıtmadı. Ancak kadronun birbirleriyle oynama alışkanlığı olmadığı için Galatasaray, uzun süre senkronu oturtamadı, oyunun temposunu eline geçiremedi. Takım oyunundan çok Galatasaraylı oyuncular bireysel becerilerini öne çıkarmaya çalıştı.

PANDEV İLE VERİLEN MESAJ
Hamza Hoca, farkını İzmir'de Olcan'ı forvet arkası oynatarak koymuştu, Diyarbakır'da da müthiş bir hamle ile ilk golün sahibi Pandev'i forvet arkasına aldı. Bu düşünce Galatasaray'ın hücumda dengeli ve etkili olmasını sağladı. Pandev etrafında kendisine ayak uyduramayacak oyuncular olmasına rağmen istek, coşku ve ciddiyet olarak çok başarılıydı. Pandev'in forvet arkasında oynaması, Hamza Hoca'nın takımdan beklediği final paslarını bulamamasının etkisiydi. Bir bakıma Hamza Hoca, Pandev'e "Sana istediğin gollük pasları atamıyorlarsa, sen yetenek ve taktiğinle Bruma, Yasin gibi oyuncuları pozisyona sokarsın" dedi. Bruma, Pandev'in asistinde ikinci golü attı. Diyarbakır'ın direnci de Olcan'ın golünden sonra tamamen tükendi.
Beni en çok şaşırtan G.Saray'da kalmak istemelerine rağmen Furkan, Umut Gündoğan gibi oyuncuların yeterince mücadele etmemeleriydi. Sol bek oynayan Olcan müthiş çalıştı.
Sahada mükemmel mücadelesiyle iyi bir profesyonel olduğunu gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA