Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

İhanet olur!

Diyarbakır Belediye'nin attığı tokat dilerim ayakları yere basmayan G.Saraylı futbolcuların akıllarını başlarına getirir. 4 Ocak'ta Beşiktaş'ı yenen G.Saraylı oyuncuların performansı, Diyarbakır maçındaki performansının çok çok önündeydi...
Üç büyükler arasında en uzun tatil yapan, en az çalışan G.Saraylı futbolcular Hamza hoca döneminde ve 10 maçlık periyotta sergiledikleri fiziksel ve zihinsel performansın gerisine düşmüşler.
Bu olumsuz tablonun birinci nedeni, futbolcular tatilde yan gelip yatmışlar. İkinci nedeni, Hamza hocanın verdiği çalışma programını asla uygulamamışlar.
Üçüncü nedeni sakatlıklar nedeniyle bozulan kadro istikrarı... Muslera, Chedjou Selçuk, Melo, Sneijder ve Burak, Galatasaray omurgasının gücüdür. Chedjou zaten yok... Ama Burak'ın eksikliğini G.Saray fazlasıyla hissetti. Gol vuruşları konusunda saç baş yoldursa da Burak, maç içindeki çalışkanlığıyla, rakip defans arasına yaptığı koşularıyla ve bitip tükenmeyen arayışlarıyla G.Saray'ın hücumdaki en büyük silahı olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Selçuk-Melo ikilisini bozmak Galatasaray'a ihanet olur. Melo, defans bilgisi zayıf bir oyuncu. Ön libero kültürüyle defansta oynamaya çalışıyor. Bu yüzden yerini kaybediyor. Ayağında çok top tuttuğu için risk taşıyor. Diyarbakır önünde de G.Saray, orta sahada Melo'nun topun yerini değiştiren hamlelerini hep aradı. Yekta-Emre ikilisi, Melo'nun Selçuk'a yaptığı katkıyı yapamadı. Olcan Adın şaşırtıcı bir şekilde pas hatası yaptı, çok top kaptırdı.
Etkili orta yapamadığı gibi hızlı hücumlarda fren oldu. Bence Sneijder değil, Olcan çıkmalıydı. G.Saray, kaleci Sinan Bolat'a bel bağlamamalı.. Çünkü Sinan, kalede kafasına göre takılıyor. Yediği ilk golde de büyük hatası vardı.

En yüksek not 8 Yusuf Yağmur

En düşük not 2 Sinan Bolat



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA