Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Futboldan keyif almanın anahtarı Federasyon’da

Futbolumuzda yabancı yasağının genişletilmesinden sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kadroda 14 yabancı bulundurmak adına hızla çalışıyor. Nani, Van Persie, Podolski, Querasma, Eto'o gibi yıldızları yeni sezonda keyifle izleyeceğiz.
Görünen o ki; şampiyonluğa oynayacak takımlar arasında ciddi bir 'psikolojik savaş' yaşanacak.
Şampiyon olan takımın Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gittiğini düşünürsek 'psikolojik savaş'ın tavan yapacağı haftalar da yaşayacağız.
Büyük takımların kadrolarına bakarsak sahalarımıza kalite getirecek oyuncuları izleyeceğiz. Keyif almak istiyorsak bu keyfin şifresi TFF'nin sergileyeceği duruştur. TFF tedbirini şimdiden almalı ve futbolun kirlenmemesi adına ciddi bir yaptırım planlaması yapmalı. Yöneticilerin ortamı geren söylemlerine taviz verilmemeli. Hatta; TFF yaşanacak psikolojik savaşların önünü kesmek adına lig başlamadan önce hazırlayacağı yaptırımları kulüplere 'ültimatom' gibi sunmalı.
Özellikle hakem dünyası artık hedef tahtası olmaktan çıkmalıdır. Hakemlere eleştiri olmalıdır ama belden aşağı vurmak ayıptır. Hele hele Cüneyt Çakır ve ekibinin Devler Ligi finalini yönetmesinden nasıl gurur duyduysak ve yeni finallerde yeniden Türk hakemi görmek istiyorsak hakem camiasına destek vermeliyiz. Devler Ligi finali yönetmiş bir ülkenin hakemleri de yeni sezona 'fit' olarak hazırlanmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA