Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hem yaz hem oyna!

Galatasaray'da iki kadın finans direktörünün çekişmesi Gözde Turan'ın gönderilmesiyle noktalandı. Sabah Spor Servisi de olayı, "İki kadın tek koltuk" başlığıyla manşet yaptı. Ben, "O kişi benim adamım değil gitsin. Yerine benim adamım gelsin" felsefesine karşıyım. Önce işin başındaki çalışanı araştırmak, gözlemlemek gerekir. Eğer bir yetersizlik ya da zaafiyet varsa o kişi gider yenisi gelir. İşini doğru yapan gönderilir yerine "Arkadaş" gelirse onun adı "Torpilli" olur.
Fatih İşbecer'in "Sınıf arkadaşı" kontenjanıyla getirdiği sayın Gözde Turan bankacıdır. Ünal Aysal'ın bir dönem gönderdiği ama Yarsuvat'ın yanlışı düzelterek yeniden göreve getirdiği Sedef Hacısalihoğlu finans uzmanıdır.
Sedef Hanım ile Gözde Hanım'ın zaten birimleri aynı değil. Yönetici İşbecer, arkadaşı Gözde Turan'ı finans departmanına yerleştirdiğinde hedefi arkadaşının işi öğrenmesiydi ama olmadı.Gözde Hanım, başarılı olsaydı İşbecer de Sedef Hanım'ı yollayacaktı. Başkan Dursun Özbek olaya el koyup yüksek maliyet nedeniyle Gözde Turan'ı yolladı. Gözde Hanım'ın Galatasaray'a, bankadan kazandığı maaşının üç misline transfer olduğu söyleniyor. Evet ortada İşbecer'in dediği gibi bir "Bizans oyunu ve entrika" var ama acaba yönetmeni kim? Hem yazacaksın hem de oynayacaksın. Olmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA