Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Dursun Özbek, Aziz Yıldırım’ın izinde!

Dursun Özbek, 2018 seçimlerine başarılı bir takımla girmek istiyor ama gidişat şimdilik istediği gibi değil. Kongre tecrübenize dayanarak sorarsak sizce seçimlerden nasıl bir sonuç çıkar?
Başkan Özbek, 2018'de de aday olup 3 yıl daha yönetmeyi planlıyor.
Bunun benzerini iki sene evvel Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yapmıştı.
Pereira döneminde çok ciddi harcamalarda bulundu. Özbek de Yıldırım'ın yolunu izliyor.
Geçen sene Galatasaray, UEFA'dan ceza aldığı için Avrupa'ya gidememişti. Hem ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız deyip hem de uçuk transferler yapıyorsun. G.Saray'ın transferleri bittiğinde herhalde ortaya 100 milyon Euro'luk bir fatura çıkacak.
Böyle bir rakamı görünce 2018'de birileri aday olur mu, merak ediyorum. Ancak imza toplayanların çoğu Galatasaray liseli... 5 gün evvel yaptığım bir telefon görüşmesinde imza toplayanlardan birisi bana şöyle söyledi: "Mart ayında yapılacak mali kongrede Başkan paraların kaynağını açıklayamaz ve bu paralar Riva- Florya'dan gelen paralar ise ibra etmemek için mücadele vereceğiz." Özbek taraftarın ve camianın tepkilerine kulak kabartmalı.
Sokaktaki her insan benimle karşılaştıklarında başkana tepki gösterip "Ne olacak bu G.Saray'ın hali" diye soruyorlar. Avrupa'dan elenen bir G.Saray'ın yapılan pahalı transferle yeni sezonda nasıl bir hedefe koşacağını Başkan Özbek açıklamalıdır ve transferlere harcanan paraların kaynağını da anlatmalıdır.
Yönetim, bankalardan ne kadar kredi kullandı ve bunun için neler taahhüt edildi? Başkan bu sorulara cevap vermelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA