Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Kupayı da isteriz

Ve, Madrid'e ulaşırlarsa... Benchlerinde Avrupa'da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar...
Bu benim Fenerbahçeli arkadaşım sevgili Utkan'ın kendi bloğunda ve sitesinde kullandığı bir söz...Bu avantajın Obradovic olduğunu söylemeye gerek bile yok ama biz yine de yazalım. Hakikaten bir antrenörün bir takıma nasıl etki edebildiğini, en kritik oyuncusunun yokları oynadığı bir gecede nasıl maç kazanılacağını herkese gösterdi Obradovic...Savunma Pargo'nun olağanüstü oynadığı ilk maçtaki 25 dakikalık bölüm dışında mükemmeldi. Obradovic takım oyunu dışında her maçta bir sürpriz çıkarmayı da bildi. İlk maçta Kenan, ikinci maçta Semih derken dün gece de Zisis çıktı sahneye. Skorerlerin tutuk olduğu, Nemanja'nın pas geçtiği geceyi 19 sayı, 5 asistle bitirdi ve Tel Aviv zaferine damga vurdu.
Ve Fenerbahçe Ülker, Madrid'de... Hem de son Avrupa şampiyonu Maccabi Electra'yı süpürerek...Aslında daha üçüncü çeyrekte bitmesi gereken maç yine F.Bahçe'nin hatalarından ve özellikle Nemanja Bjelica'nın maça ismen gelmesinden buralara geldi. Ancak gencecik bir Türk çocuğu, Kenan Sipahi en kritik son iki dakikada sahneye çıktı. Önce Pargo'nun ikili oyununu mükemmel savundu ve topu çaldı. Ardından son 9 saniyede tekrar oyuna girdi ve Pargo'ya yine potayı göstermedi. Bravo Kenan, bizim sana Avrupa Şampiyonası'nda da çok ihtiyacımız olacak.
Maça gelince...Maccabi hakemlerin izin verdiği kadar oyuna girebildi. Ev sahibi avantajını sonuna kadar kullandılar ama bu onlara sadece bir uzatma getirebildi. Ayrıca bizim kaçırdığımız 9 serbest atış ki, Vesely normal sürenin sonunda maçı da bitirebilirdi, rakibi maçta tuttu. Yine potaya gitmek yerine yanlış şut seçimleri ve hücum düzeninden uzaklaşıp hücumu bire birlere dökmemiz vs vs.. Geçelim hepsini...Ne demişti Fatih Terim: Risultato importante...Veya tabelaya bakalım yeter...Yani önemli olan sonuçtur.
Fenerbahçe Ülker bir rüyayı gerçekleştirdi ve tarihinde ilk kez Final Four'a yükseldi. Bu başarıda bir tebrik de Ülker'e tabii...
Kupayı da alabilir miyiz? Neden olmasın...Karşıdan gelebilecek 3 takımı da yenmedi mi Obradovic'in askerleri?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA