Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Formül belli

Sonuçtan bağımsız olarak yazalım;
Rusya karşısında bütün eksiklerimiz karşımıza duvar gibi dikildi... Takımın savunmada mücadelesi, arzusu yerinde ama hücumda sete set kaldığımız anda takım duruyor. Ali Muhammed'in sakatlığı set düzenimizi alt üst etmiş.
Daha doğrusu atıcısız kalmamıza yol açmış. Boyalı alanda da birkaç pozisyon dışında Semih'e top geçirmekte zorlanınca ikili oyunlardan da mahrum kaldık ve hakimiyeti Ruslar'a kaptırdık. Böyle olunca iş tamamen savunma kaynaklı veya iyi bir ribaunt sonrası bulunacak hızlı hücum sayılarına kaldı. İkinci periyodun başlarında 10 sayı geri düştükten sonra savunmayı tam sahaya yayarak bunu başardık ve bulduğumuz 7 sayının yanına rakibe bir de 24 saniye ihlali yaptırarak maçta kaldık.
İkinci yarı ile birlikte savunmada Rusya'yı öyle hırpaladık ki bu onları serbest atışlarda bile etkildi. Ama biz de tamamen bireysel hücumlarla bunu lehimize çevirme şansını kullanamadık.
Hız ile aceleyi karıştırınca da basit top kayıpları yaptık ama hiç vazgeçmedik saldırmaktan ve Ruslar'ı tamamen düzen dışına iterek maçı tam istediğimiz kıvama getirerek skorda öne de geçtik. Ama bitirilemeyen hızlı hücumların yanısıra tartışmalı hakem kararları ile kazanacağımız maçı kaybettik.
Cedi'nin müthiş özverili oyunu, Erkan'ın x man rolünün hakkını vermesi ve Semih'in boyalı alan katkısı artılarımızdı.
Set oyunundaki dezavantajlarımız ise yolumuza taş koydu. Ancak formül belli artık. Aynı hırs ama daha az hata ile oynayarak kazanacağmız Büyük Britanya ve Belçika maçları turun anahtarıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA