Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hamit'e bir hatırlatma

TFF'ye ait Tam Saha Dergisi'nin Eylül 2007 sayısında o dönem Milli Takımı'da gödev yapan Fatih Terim, "Şimdi Hasat zamanı" söylemini kullandığı röportajda Hamit Altıntop'la ilgili şu açıklamaları yapmıştı:
"Hamit her gün gelişen, oyun içinde birkaç mevkide oynatabileceğimiz çok yetenekli bir çocuk. Ayrıca yürekten oynuyor. Her geçen gün üstüne katarak gidiyor. Nerede oynarsa oynasın verilen görevi başarıyla yapıyor. Çok karakterli ve temiz bir çocuk. Onu daha değişik yerlerde de göreceğiz inşallah."
Hamit, hocası Fatih Terim'in düşüncelerini haklı çıkardı. EURO 2008'de Avrupa üçüncüsü olan Milli Takım'ın gözbebeğiydi. Transfer olduğu Bayern Münih'le önce Almanya şampiyonu oldu sonra da Devler Ligi'nde İnter'e karşı final oynadı. Yükselişini Real Madrid'le taçlandırdı ama forma şansı bulamadı. Hamit şimdi ya Galatasaray'a gelip Avrupa kıtasında top koşturacak ya da Kadıköy'e geçip Fenerbahçeli olacak. Hamit karar vermeden önce, "Terim, Huzur ve Para" analizini iyi yapmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA