Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

"F"si de yok!..

"Futbol'un "F"sinden söz ediyorum..
Avrupa Şampiyonası'nın başından beri yediğimiz keçi boynuzları kamyon yükü çuvalı aştı. Bir kutu kola içmiş kadar bile olamadık. Baksanıza kutusunda 20 küp şeker varmış..
Portekiz- İspanya maçında bir "F" vardı Allah için.. "Felaket"in "F"si..
Hani "Portekiz elenmesin, Ronaldo giderse benim için şampiyona biter" demiştim ya.. Adam gitmiş bile..
İspanya maçında bir top süremedi, bir adam geçemedi, bir pas veremedi, bir isabetli şut, bir kaleyi tutan frikik atamadı.. İspanya'nın yarısı, takım arkadaşları Realliler olunca, psikolojisi bozuldu zahir.. Penaltı atmaya dahi cesaret edemedi.
Peki ya İspanya?..
Kenarda oturanlardan bir takım daha yapar, onunla bile kazanırdı aslında Yeniköy Kasabı..
Ona bu adı kim takmışsa, doğru.. Valla, bu futbol fikdanında (Yeniler bilmez, "Kıtlığında" demek.) bin kez şampiyon olsa ne yazar?.
Maça Torres, Fabregas, Pedro gibi adamları kenarda oturtarak başlayacaksın, Torres'i 120 dakika kenarda oturtup santrforsuz oynayacaksın.. (Oktay Mahmuti'den öğrendi herhalde, centersiz oynamayı..) Takımın en iyisi Da Silva'yı en evvel oyundan alacaksın..
Sonra da Ronaldo tam 90'ıncı dakikada bedava golü dışarı atınca, tur atlayacaksın..
Hadi canım sen de!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA