Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gidenler!..

Kim leri, kimleri yitiriyoruz art arda..
Güngör Dilmen gitmiş.. Türk Tiyatrosunun en önde gelen yazarlarından.. Canlı Maymun Lokantası ile çarpmıştı bizi ilk.. Sonra Midas'ın Kulakları.. O muhteşem, o unutulmaz, her devirde oynanacak klasik Midas!..
Sabahattin Kalender gitmiş.. Atatürk'ün 1924'te kurduğu ilk Cumhuriyet Okulu, Musiki Muallim Mektebi'nin hayatta kalan bir kaç ilk mezunundan biri.. Besteci, orkestra şefi..
Karacaoğlan'ın Kara Sevdası.. Cem Sultan Operaları..
Ernest Borgnine gitmiş.. Hayatta en çok seyrettiğim (Sayısını unuttum) iki filmden biriydi, İnsanlar Yaşadıkça.. (Öteki Yedi Kardeşe Yedi Gelin..)
O filmde, er Frank Sinatra'yı döve döve öldüren Şişko (Filmdeki adı Şişko/ Fatso'ydu zaten) çavuşu harika oynarak daha ilk filminde dünya çapında şöhret olmuştu. Filmin en unutulmaz sahnesi, Sinatra' nın öldüğü gece, arkadaşı Montgomery Clift'in kışlanın ortasında çaldığı Yat Borusu/ Fighting Lady'ydi.
Muhteşemdi Monty..
Borgnine sonra bir kasaba kasabını canlandırdığı Marty'de Oscar aldı.. Harika komediler de yaptı, çok iyi kovboyluk da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA