Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kim bu Lucescu be?..

Yani başlıktaki üsluba bakıp kızmayın.. Aslında içimden geçen daha şiddetli bir sövme..
Yani "Kimi görsek etekleriz/ Ne utanmaz köpekleriz" diyen şaire hak veresim geliyor..
Yahu bu ülkenin milli takım dahil, hangi büyük takımında antrenör ihtiyacı görülse, Lucescu adı manşetlere çıkıyor, dünyada başka adam kalmamış gibi..
Benim canım ülkeme yapılabilecek en büyük hakareti yapan bu küstah Romen'e bu ülkeye girme izni vermezdim, ben İçişleri Bakanı olsam..
Birisi çıksın da, mesela Fransa için "Burası Hitlerin Almanyası'na benzedi" desin bakalım.. Sınırdan içeri girerken tutuklarlar..
Luce denen adam benim ülkem, canım Türkiyem için "Burası Çavuşesku'nun Romanyası'na döndü" diyen adamdır..
Ben Çavuşesku'nun Romanyası'na gittim. Yaşadım, bilirim, nasıl aşşağılık, nasıl insanlık dışı bir rejim olduğunu.. Romanya'da devrim olduğunda, Çavuşesku'yu da, eşini de parça parça etti, sarayını basanlar.. Öylesi bir öfke vardı, kendi halkında..
Onbaşı Hitler Almanya'da ne yaptıysa, Çavuş da onu yaptı Romanya'da.. Yahudilerin yerine Çingeneleri koyun, ırkçılığın daniskası dahil.. Azınlık Türklerin çektiklerini bilen bilir..
O aşşağılık, insanlıktan uzak herifin yönettiği ülkeye dönmüş Türkiye öyle mi Luce Efendi?.
O zaman defolur gidersin burdan, bir daha da gelmezsin..
Peki nedir bu medyamızda Luce haberi yapma merakı?.
Onun altında menecerlik kurumu yoksa, kellemi keserim. Günümüzde menecerler, dünyanın en çok para kazanan adamları.. Komisyonculuktan öte, kar paylaşımcılığı da var.. Diyelim on para etmez bir futbolcu, ya da başka spor adamı 3 milyona bir gerzek kulüp yönetimine kakalanıyor. 1 milyon sporcuya, bir milyon onu transfer listesine koyan antrenöre, bir milyon da menecere.. Vergisiz, sigortasız temiz(!) para..
Spor adamının fiyatını gazete haberleri yukarda tutuyor.. Diyelim kimsenin adını anmadığı Mancini'yi "Şu istiyor, bu istiyor" diye İngiliz ve İtalyan basınında haberler çıkartırsan, bu adamın Türkiye'deki piyasasını etkiliyor tabii..
Yani menecerler, enternasyonal çalışıyorlar. Her medyada adamları var. Bal tutan parmağını yalar ya.. Balı tutmak için de ağızlara birer parmak bal çalmak gerek ya..
Bizim memleket gazetelerinde Lucescu ile ilgili çıkan tüm haberlerden şüphe ediyorum, açıkçası.. Adamın bizim medyada bir lobisi var.. İşleri güçleri "Luce geliyor" haberi yapmak..
Bunlara bir de transfer söz konusu oldu mu, atmasyon yüz haber sallayıp biri tuttu mu "Haber bizde okunur" klişeleri atan palavracıları da ekleyin.. Onlar da, maaşlı lobicilere alet oluyorlar, bilmeden..
Ama artık yetti!.. Yetti be!..
Memleketime söven bu adamı göklere çıkarmaktan vazgeçin de, bir başkasına yamanın artık, ne olur!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA