Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vah Mustafa Hocam vah!..

Yani her şey aklıma gelirdi de, iki haftada bir "Mustafa Denizli iyi ki Galatasaray'ın başına gelmemiş" diyeceğim gelmezdi.
Galatasaray Hamza Hoca gelince niye düzelmiş biliyor musunuz?. (O rezil, o baştan sona teknik yönetim hatalarıyla dolu maçta, o berbat futbol ve A'dan Z'ye yanlış oyunla Beşiktaş'ı tesadüfen ve rakibin daha berbat hataları sonucu yenmek, düzelmek oluyor bir defa, Denizli için..) Efendim, orta sahaya "Az top kaptıran Emre Çolak" yerleşmiş de.. Sözleri aynen bu.. Yahu hocam, sen maç izlerken bir yandan tavla mı oynuyordun?.
Al maçın DVD'sini Emre'yi senin gibi göklere çıkaran Şansal'dan, bize gel, birlikte seyredelim 90 dakika boyu Emre'yi..
1- Sahanın en çok top kaybeden futbolcusu Emre.. (İstatistiklere de bak istersen..) Girdiği hemen her ikili mücadeleyi kaybederken, durmadan ikili mücadeleye hevesleniyor, kendini Messi sandığı için..
2- Tek top oynama diye bir şey bilmiyor sanki..
Tugay'ı yok eden o topa basma, etrafında 360 derece dönme ve böylece oyunu geciktirip rakibe toparlanma ve kaptırdığı anda kontratak fırsatı verme onda..
3- En yakınındaki adama en garanti pasları bile garantili değil. Rakibe attığı topun haddi hesabı yok.. Beşiktaş ataklarının pek çoğu Emre'nin top kaptırmaları ve yanlış pasları ile başladı.
4- O lanet istatistiklere göre, Selçuk'tan sonra en çok koşan Galatasaraylı..
Hocam, ekran başında uyumasan, Emre'nin nasıl boş, nasıl sahte, nasıl uzaktan, nasıl eskort koşuları yaptığını görürdün. Emre, Sneijder'den de kötü..
Sneijder takımı eksik oynatıyor ama hiç değilse rakipten oynamıyor. Rakip ondan korktuğu için başında adam tutuyor. Emre Galatasaray'ı eksik oynatmakla kalmıyor, rakipten oynuyor.. Galatasaray bir eksik.. Beşiktaş bir fazla, Emre sayesinde..
Ağır mı kaçtı?.
Halep orda, arşın burda hocam.. Al maçın dvdsini gel. Gözüne sokayım, dediklerimin hepsini..
Diyeceksin ki, "Genel yorumlar da Emre lehine.."
İşte asıl kanıt bu.. Fener medyası birini övüyorsa, bilin ki Galatasaray'a zararlıdır.
Prandelli gidiyor diye matem tutanlarla Emre'yi övenler, ayni.. Arda'yı kaçıran da onlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA