Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kimdir, yahu?..

Cem Özer yeniden Talk Show programlarına başlamış. Bana sorarsanız, gelmiş geçmiş en iyilerden biriydi. Yasemin'i arayıp beni de davet etmişler. Canlı yayınlara ilke olarak çıkmıyorum. Uygun dille özür diledik.
Geçen gece zaplarken, bir tesadüf Cem karşıma çıkmaz mı?.
"Bakalım neymiş" dedim..
Baktım. Ekranda başından sonuna kadar duran bir Cem Özer yazısı var. Tamam. Cem'in de karşısında birisi var. Ama kim?. O yazmıyor.
Konuşmalardan anlıyorum ki, konuk gazeteci ve medya eleştirisi yapıyor. Çok iyi şeyler de söylüyor ama, kim?. Yayın bitti, yazmadılar..
Yahu ben 57 yıllık gazeteci tanımıyorsam, vatandaş nasıl tanır?.
Bu adam şudur, işi de şudur, iki satır.. Beş dakikada bir bindirsen, 15 saniye ekranda kalsa, tamam.. Eloğlu öyle yapıyor.. Bizde konuk tanıtma gereği kimsenin umurunda değil.
Yahu düşünün ki, ben Avustralya'da yaşayan bir Türküm. Londra'ya gidiyorum. Aktarma için Yeşilköy'de bekliyorum. Önümde de bir haber kanalı var.. Herkesi nasıl tanırım?. Ama adam önemli bir laf ediyorsa, merak ederim..
Bizim haber kanallarında "Merak Eden Adam" olmadığı için herkesi kendileri gibi sanıyorlar..
Yahu o iki satırı bindirmek masraf da değil.. Bedava yahu!.. Bedava..
"Bindirin" diye emir verecek ferdi vahit yok mu, bunca kanalın bunca yetkilisi (!) arasında?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA