Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu hafta pazar neşemiz güncel.. Papa Filipinler'i ziyaret ediyor ya.. Amerikalılar hemen yazmışlar..
Papa'nın Manila'nın ana caddelerinden birinde yürüyeceğini öğrenen Amerikalı iş adamı, yol kenarına dizilen kalabalığın arasında Papa'nın kendisini fark edip, takdis etmesi için en pahalı smokinini giyip kaldırımda beklerken, yanına, yırtık pırtık elbiseli biri dikilmiş.
Adam leş gibi de kokuyormuş üstelik..
Papa görünmüş az sonra.. Yürümüş, yürümüş.. Smokinli Amerikalıyı geçmiş, leş adamın önünde durmuş, eğilmiş, kulağına bir şeyler fısıldamış ve yürümüş gitmiş. Amerikalı cebinden 100 dolar çıkarmış. Adama "Kılıklarımızı değiştirmeyi kabul edersen, bu para da senin" demiş.
Kabullenmiş tabii adam.
Amerikalı ertesi gün, Papa'nın halk arasında yürüyeceği öteki caddeye, o leş kılıkla gidip beklemeye başlamış. Papa az ilerde görünmüş. Yavaş yavaş yaklaşmış. Kulağına eğilmiş ve fısıldamış.. "Dün, 'Bir daha yoluma çıkarsan, korumalarıma işaret ederim, seni alıp canına okurlar' demedim mi, ben sana?."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA