Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

RTÜK ve gelenekler!..

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en muhafazakar partisi tek başına iktidarda..
İtiraz eden var mı?.
Peki, geleneksel Türk Tiyatrosu'nda kadınların sahneye çıkması yasak olduğu için, kadın rollerini, kılık değiştirmiş erkekler oynardı.
Yani, kadın kılığında erkek, Geleneksel Osmanlı Tiyatrosu'dur. Buna itiraz eden var mı?.
Müslüman kadınlar sahneye çıkamadıkları için, gayrimüslim Ermeni ve Rum Kadınları, geleneksel Türk Tiyatrosunun ilk kadın yıldızlarıydılar.
İtiraz?..
Kantolar, Direklerarası denen Ramazan Eğlencesi tiyatroların hala unutulmaz şarkılarıdır.. Ya buna itiraz?.
Şimdi Sevgili Rahşan Gülşan'dan okuyorum. Gerçekten dünya çapında bir yıldız, Seyfi Dursunoğlu, jüri üyeliği yaptığı bir programda "Katina"
Kantosunu takım elbise ile söylemiş.
Çünkü onu üne kavuşturan "Virjin" kılığında ekrana gelmesini RTÜK yasaklamışmış..
Buyrun burdan yakın ve biri bana izah etsin lütfen..
Geleneksel Osmanlı Tiyatrosu'na, Ramazan Gecelerinin sahura dek süren Direklerarası eğlencelerine "Reklam arası" mı vermeye çalışıyor, RTÜK, Huysuz Virjin'e yasak koyarak?.
Sayın RTÜK Başkanı, kasım ayında canlı maç yayınlarında ekranları temizlemek için karar almıştınız ittifakla.. Kasım bitti, aralık bitti. Ligler tatile girdi. Tatil bitti, yeni dönem başladı, hala sizin kararı ipleyen yok.. O kurumda, kendi kararına sahip çıkan biri yok mu?. Niye öyle süt dökmüş kedi gibi oturuyorsunuz?.
Gücünüz Huysuz'a mı yetiyor?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA